Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 27 10
Sex Studio 56536
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη χτες το απογευματάκι στο εν λόγο ίδρυμα! Μόνος στο σαλόνι, με καλωσόρισε η ευγενική κυρία επι της υποδοχής. Την Ελβίρα την είχα ξαναδεί αλλά ήθελα να την δω ξανά πριν κάνω το βήμα να μπώ στο δωμάτιο. Στο σαλόνι βγήκε ολο νάζι και κέφι. Φυσικά πέρασα. Για όσους δεν γνωρίζουν την Ελβίρα είναι μελαχρινή με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κανονικού αναστήματος. Αδύνατη με σώμα κανονικών αναλογιών, οχι στεγνό-μοντελέ. Μεγαλούτσικο στήθος σιλικόνης, το οποίο όμως στην αφή είναι ωραίο και σχετικά μαλακό. Ωραία περιφέρεια.

Η υπηρεσία ανέφερε το αρχικό πρόγραμμα με 50 ευρώ. Άλλαξε η τιμή απο τα 40 που ήταν προ ημερών. Στο αρχικό πρόγραμμα όμως περιελαμβάνετε ισπανικό και 69 οπότε δεν είναι τραγική η διαφορά των 10 ευρώ. Για τους φαν απλά αναφέρω οτι υπάρχει και πρωκτικό στα 80 ευρώ.
Δίνω το πορτοκαλί εισιτήριο και μπουκάρω στο δωμάτιο.

Στα ενδότερα τώρα.
Μετά απο μικρή αναμονή έρχεται και η Ελβίρα. Μια δυο κουβέντες και κατευθείαν στο ψητό, χωρίς να είναι κακό αυτό. Τριψίματα, γλειψίματα, χουφτώματα. Τα προκαταρκτικά είχαν την τιμητική τους για πάρα πολύ ώρα. Παιχνίδια με την γλώσσα και πρόστυχες ματιές. Ισπανικό κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας. Στοματικό σε διάφορες στάσεις. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι, όρθιος δίπλα απο το κρεβάτι, στα πλάγια. Δεν περιορίστηκε μόνο εκεί αλλά ασχολήθηκε και με την τριγύρω περιοχή. Μετά απο αρκετή ώρα έρχεται και η ώρα του σεξ. Στήνετε καλά, δεν κλέβει στις στάσεις και είναι υπομονετική. Τουλάχιστον μαζί μου ήταν αρκετά υπομονετική. Συμμετέχει καθ' όλη την διάρκεια του σεξ με χάδια, φιλιά, προστυχόλογα, γενικά η γυναίκα ξέρει να σε φτιάχνει. Μετά το τέλος, δεν αποχώρησε. Κάθισε λίγο όπου και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων μέχρι την στιγμή που έπρεπε και οι δυο μας να αποχωρήσουμε!

Στα του δωματίου τώρα:
Μεγάλο, ευρύχωρο. Έχει δικό του αιρ κοντίσιον και ενα μικρό νιπτήρα ο οποίος σε απόπειρά μου να τον χρησιμοποιήσω παραλίγο να μου μείνει στο χέρι η βρύση. Τον νιπτήρα πρέπει να τον εγκαταστήσανε με πρότυπο ανθρώπου τον παπαθεμελή. Δεν εξηγείτε αλλιώς γιατί είναι τόσο χαμηλά. Παρόλα αυτά ήταν καθαρό. Το κρεβάτι άνετο και τα σεντόνια καθαρά.

Στα του χώρου γενικά:
Ο χώρος πολύ απλά είναι κατώτερος του αναμενόμενου. Η Ελβίρα αδικείται εκεί μέσα. Το παρελθόν του οίκου είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους αλλά όταν αποφασίζεις να κάνεις μια αλλαγή και να το μετατρέψεις σε στούντιο τότε δεν αρκεί μόνο μια ταμπελίτσα στην είσοδο που να λέει "στούντιο". Το σαλόνι θυμίζει μπουρδέλο της ευρύτερης περιοχής. Καναπέδες-σκαμπό, ενα πρόχειρο στέρεο να παίζει μουσική στην γωνία, τα πλακάκια παλαιού τύπου, οι πόρτες παλιές. Ηχομόνωση μηδέν καθώς άκουγες και σε άκουγαν απο τον δρόμο λές και ήσασταν σε απόσταση αναπνοής. Το γεγονός οτι δεν είχε τηλεόραση στο σαλόνι και στο δωμάτιο δεν με απασχόλησε καθόλου. Ελπίζω να το πάρουν πιο ζεστά το θέμα και να κάνουν μια ανακαίνιση στον χώρο άμεσα.
Για αυτό βάζω χαμηλότερο βαθμό στην σχέση απόδοσης-τιμής.

Η υπηρεσία έκανε την δουλειά της σωστά και αθόρυβα. Κατά την παραμονή μου στο δωμάτιο δεν έκανε αισθητή την παρουσία της με κανένα τρόπο!

Εαν θα ξαναπήγαινα;
Σίγουρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού