Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βραδυνή επίσκεψη στην Άννα Μαρία μετά από αρκετό καιρό. Για να είμαι ειλικρινής είχα πεθυμήθει τη θεική της πίπα. Έτσι πήρα το δρόμο για το γνωστό στουντιάκι και κατά τις 9 χτυπάω το κουδούνι. Μου ανοίγει ευγενικός αλλοδαπός τσάτσος και περνάω κατευθείαν στο δωμάτιο. Κάνω ντους κι περιμένω.
Στην τηλεόραση έπαιζε τσόντα amateur με μία πενηντάρα + να κάνει σεξ με διάφορους κοιλαράδες ανάλογης ηλικίας.Μπορώ να πώ ότι είχε τη γοητεία του trash. Ήταν μια διαφορετική εικόνα. Κι ενώ λοιπον η πενηντάρα + ήταν στα 4 και έπαιρνε πίπα σε ένα χοντρό τύπο κι ένας άλλος ίδιων κυβικών την πήδαγε από πίσω, σκάει μύτη στο δωμάτιο η Άννα Μαρία.
Ανταλλάσουμε χαιρετισμούς και αρχίζουμε τα χάδια όντας γονατισμένοι στο κρεβάτι.Τα προκαταρκτικά κράτησαν αρκετή ώρα και περιλάμβαναν φιλάκια και γλυψίματα στο λαιμό και στο στήθος. Τα χείλη και η γλώσσα αυτής της κοπέλας έχουν θαρρείς δική τους ζωή. Είναι μοναδικός ο τρόπος που σε αγγίζει με τα χείλη της. Κι έτσι ήρθε η ώρα του στοματικουουουουουουού.
Πήρα βαθιά ανάσα και χαλάρωσα για να το απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται.Όπως πάντα ήταν τέλειο. Ξεκίνησε με "προεργασία" την περιποίηση των @@ και της γύρω περιοχής , καθώς και της βάσης του κορμού του πέους.Στη συνέχεια μου φόρεσε του σκούφο και επιδόθηκε στη δουλεία που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλη ιερόδουλη στην Αθήνα. Η γλώσσα της "χόρευε" πάνω στο πέος από την κορφή ως τα @@ και το αντίστροφο.Η αίσθηση ήταν μοναδική και με έκανε να ουρλιάξω από ηδονή αλλά και να τη σταματήσω για να μην έχουμε κανά ατύχημα.Στο σεξ αλλάξαμε 2 στάσεις. Αρχίσαμε με ιεραποστολικό και τελειώσαμε με πισωκολλητό όπου τη σφυροκόπησα για αρκετή ώρα. Κατόπιν μιλήσαμε λίγο για την άδεια και τις διακοπές και έφυγε από το δωμάτιο αφήνοντας με απόλυτα ικανοποιημένο.
Ξανάκανα ντους και άρχισα να ντύνομαι. Στην τηλεόραση η πενηντάρα συνέχιζε το έργο της παίρνοντας πίπα σε έναν και αυνανίζοντας έναν άλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού