Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403491
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλησπέρα στους συναθλητές!!! και καλό χειμώνα με καλές κοπέλλες στα STUDIO(Αμήν και πότε??) και καλά γαμήσια να έχουμε όλοι μας..Λοιπόν, είμαι εδώ και 3 χρόνια λάτρης των Call Girls με καλές "καβάντζες"....όπως πιστεύω αρκετοί από εδώ μέσα!!!

Ένεκα η οικονομική κρίση και ο γαμημένος ο Jefrey(ΓΑΠ) τώρα τελευταία (τους 2 τελευταίους μήνες δηλ.) προσπαθώ να εξοικονομήσω και να "κόψω" από παντού. Έτσι λοιπόν, στην προσπάθεια μου αυτή, και μέσα από τις κριτικές του site(οι οποίες πέρα από την παρούσα κριτική βοηθάνε!) προσπαθώ να βρώ κανένα Studioκόριτσο να πληρεί κάποιες, εν πάσει περιπτώσει, "γαμιστικές-γαμεύσιμες προδιαγαρφές"..

Στο συγκεκριμένο Studio είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνω και μάλιστα σήμερα ήταν ειδικά για την Βαλεντίναι, γισ την οποία έχω διαβάσει αρκετούς "διθυράμβους".... Τηλεφωνώ και νωρίτερα (πριν από τις 5 η ώρα, πέρα από το website το οποίο ήταν ενημερωμένο για την βάρδια της Βαλεντίνας προκειμένου να μην παώ τσάμπα τόσο μακριά, υπόψη διαμένω στα Β. Προάστεια και όσο νάναι...δεν λέει τόση απόσταση για το τίποτα). Οι δρόμοι της Αθήνας άδειοι και έτσι σε 10-12 λεπτά είμαι στο Studιάκι της Βούρβαχη με άνετο παρκάρισμα ακριβώς απέξω..(γι' αυτό και 10 στη βαθμολογία parking...).

Χτυπαώ το κουδούνι και μου ανοίγει η τσατσά (μιά χονδρή και πανάσχημη τσατσά αλλά κατά άλλα πολύ ευγενική ομολογώ!!)

"Είναι η ώρα της αλλαγής της βάρδιας" μου λέει.. "περίμενε λίγο να έρθει η κοπέλλα, η Βαλεντίνα είναι τώρα" μου λέει χαμεγελώντας....

Περίμενα 5-7 λεπτά περίπου, η τσατστά με κέρασε και νερό παγωμένο(δεν μπορώ να πώ...), οπότε κάποια στιγμή βγαίνει η τσατσά και μου λεέι: "η Βαλεντίνα μας!! πολύ καλή στο δωμάτιο!! θα περάσετε???" Έτσι την ίδια στιγμή ξεπροβάλει μία γκόμενα κυριολεκτικά "σκυλέ" μς σώμα Compact(μέση, πλευρά και λεκάνη "ένα", "σε ευθεία γραμμή") με κάτι βύζαρους "κάτσε καλά!!" Ηλικία milf 35+.....

Κόμπλαρα!!! Αλλιώς τα περίμενα αλλιώς τα βρήκα!!! Βέβαια την ίδια στιγμή μέσα μου η γκόμενα μου έβγαλε κάτι πραγματικά "έκφυλο" που μόνο σε "σκυλιά του συγκεκριμένου είδους αυτού" το συναντάς αυτό και το νιώθεις!!! "Αραιά δόντια και σαρκώδη χείλη".... σήμα κατατεθέν...

Διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει πέσει πολύ photoshop στις photo του Site του συγκεριμένου studio... "Μάλλον θα με ξεσκίσει το σκυλί αυτό" είπα μέσα μου!!

Μία η σκέψη αυτή και μία οι κριτικές "διθύραμβοι" που είχα διαβάσει, λέω δε γαμιέται και βούρ!! δίνω το απλό εισητήριο στην τσατσά (50 Ευρώπουλα) και είμαι στο δωμάτιο..Δεν μπορώ να πώ καθαρό το δωματιάκι, με το ντουσάκι του, πετσετούλα στην ζελατίνα, καλόγηρο και η TV να παίζει εκπαιδευτική ταινία (ένας αράπης γαμούσε νμια ξανθιά....αχα!)..Σεβασμός στο πελάτη... Έκανα το μπανάκι μου και έτοιμος ξαπλωτά στα Καθαρά σεντόνια περίμενα την Βαλεντίνα.....

Μπήκε μέσα με χαιρέτησε, με ρώτησε "τι θέλεις να κάνουμε?? "από που να ξεκινήσουμε??" και της λέω "γλέιψε με καύλα μαυ..." ¨Ετσι λοπόν ξεκινάει ένα γλέιψιμο στα καλαμπαλίκια που πολύ λίγες γκόμενες μου έχουν κάνει, και ταυτόχρον χαίδευε το καυλί μου με το χέρι της...λίγο ισπανική αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο....Εγώ προσπαθούσα να την "χερώσω" αλλά εκτός από τα βυζιά που ήταν τεράστια κσι χερωνόντουσταν και γλειφόντουσταν τα υπόλοιπα ήταν Compact...Δεν είχε καμπύλες η γκόμενα να χερώσεις ρε παιδί μου!! Να κυλήσει το χέρι σου!! να χαιδέψεις και να πιάσεις καμπύλες!!



Έτσι η ανύψωση δεν ήρθε άμεσα αλλά με ένα γαμάτο τσιμπούκι της Βαλεντίνας (την έχει την πίπα ρε παιδιά η κοπέλλα...) η ανύψωσης επιτεύχθει... "Έλα μωρό μου" μου λέει "πως θές?" και στέκεται στα τέσσερα...Τον καρφώνω ρε παίδες και δεν ένιωθα τίποτα "αέρας" από το πολύ λιπαντικό??? ίσως???..Της λέω γύρνα ιεραποσολικό και της τον ρίχνω κανονικά "Αέρας και πάλι" σαν να γαμούσα κοφίνι ρε πούστη μου!!!! Είχα να νιώσω έτσι από 20 χρονών που πήγαινα στα Μπουρδέλα του Σταθμού Λαρίσσης σε κάτι πολιόγριες πουτάνες(που τότε μας φαινόντουσταν σαν "ξερολούκουμο" Χα! Χα!)... Το άλμπουρο έγινε μαλακό από σκληρό και έτσι..

Κάνω πίσω και της λέω... "γλείψε με καύλα μου".. Δεν δυσανασχέτησε καθόλου το κορίτσι μας...και μπράβο της!!! Λοιπόν μου τραβάει μία τσιμπούκα μάγκες!! Όλα τα λεφτά!! με το peircing στη γλώσσα της με έκανε τούρμπο κσι σε 3-4 λεπτά είχα χύσει στο στόμα της (με προφυλακτικό) και έτσι έσωσε το παιχνίδι η κοπέλλα..καθόσον δεν έβλεπα να χύσω με άλλο τρόπο..."Έχεις ξανάρθει εδώ??" μου λέει.."¨οχι" της λέω "ίσως γι' αυτό είναι η πρώτη σου φορά μαζί μου και έισαι αγχωμένος" μου απαντάει...λές?? "είπα μέσα μου??"

Κάθησε μαζί μου μου έβγαλε το προφυλακτικό με σκούυπησε με φίλησε σταυρωτά και με χαίρετησε φεύγοντας....πολύ ευγενική..

Επίσης κατα την διάρκεια της όλης σενεύρεσης, δεν έβγαλε το μπούστο της καθόσν με αυτό το τρόπο θέλει να κρύψει την αδυναμία του κορμιού της που είναι compact...την καταλαβαίνω την κοπέλλα....


Το παιχνίδι δεν το κέρδισε η κοπελλιά μας, αλλά το έσωσε με την υπομονή τηςΜεγάλο χαμόγελο και την ευγένεια της Χαμόγελοκαθόσον ήταν όλο με το χαμόγελο στα χείλη και δεν έκανε ίχνος μορφασμούς δυσανασχέτησης...άξιο προσοχής!!

Ίσως μια άλλη φορά να την τιμήσω την Βαλεντίνα η οποία δεν είναι τελικά τίποτα το ιδιαίτερο(και το ξέρει) αλλά σέβεται τον πελάτη και τα χρήματα του...μέχρι το τελευταίο ΕΥΡΩ....

Α ρε γαμιόλη άντρα ΓΑΠ που μας κατάντησες να γαμάμαι "σκυλιά Compact"... εμείς που γαμούσαμε, με 100-120 ΕΥΡΩ, σφιχτόμουνα ουκρανεζάκια και ρωσιδάκια 20-22χρονών ...Θα μου πείτε συναθλητές... μην μιλάς που μπορείς και ξενογαμάς ακόμα έστω και Studio κόριτσα, γιατί κάποιοι άλλοι γαμούν μόνο τη γυναίκα τους και την χούφτα τους...........ίσως του χρόνου με τον χοντρό(Μπέννυ) και τον ΓΑΠ(Jefrey) να μην μπορούμε ούτε την γυναίκα μας να γαμάμαι ούτε το πουλί μας να παίξουμε!!!! Σε τέτοια απελπισία μας οδηγούν τα αρχίδια!!!!

Να παιρνάτε καλά και να γαμάτε καλά όσο μπορείτε και να κάνετε κριτικές που βοηθούν μεταξύ μας την άσκηση του αγαπημέμου μας ΣΠΟΡ..

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
12
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2011
Τη Βαλεντίνα δεν την ξέρω, αλλά το...πολιτικό μέρος της κριτικής είναι άψογο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1