Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403454
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επιστροφή στην Αθήνα μετά από δεκαπέντε μέρες διακοπές. Επιστροφή και στους στίβους μάχης. Η Αλίνα ο πρώτος σταθμός.
Ένα κορίτσι που είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων μου , και πάντα την τιμάω όταν συνήθως επιστρέφει από την πατρίδα της. Η επιστροφή της όμως αυτή την φορά συνέπεσε να είναι την πρώτη μέρα της αναχώρησης μου, έτσι αυτή την φορά η συνάντηση έμελε να γίνει με την δική μου επιστροφή.

Ζεστή καλησπέρα από την ευγενέστατη και φιλική υπηρεσία. Σε λίγο παρουσιάζεται και η Αλίνα ντυμένη μόνο με ένα λευκό εσώρουχο, που έμοιαζε με φουστίτσα.
Πέρασμα στο δωμάτιο, όπως αναμενόταν, στο όποιο δεν άργησε να ακολουθησει και η κοπέλα μας.

Τρυφερή αγκαλιά για αρχή και κουβέντα κάποιων λεπτών, η οποια σταμάτησε με τα πρώτα χάδια και φιλάκια. Δεν θα κουράσω πολύ μιας και τα προκαταρκτικά, και οι υπηρεσίες της Αλίνας έχουν αναφερθεί από πολλούς.
Για μια ακόμα φορά άψογη: Τέλεια προκαταρκτικά, ισπανική, στοματικό για oscar, η συμμέτοχη της κορυφαία ειδικά στο 69 και στο sex έκανα μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, αφού η δεκαπενθήμερη αποχή ήταν «απειλή» για γρήγορο τελείωμα. Ακόμα και εκεί η Αλινα «βοήθησε», σταματώντας τον ρυθμό, χαλαρώνοντας την όλη κατάσταση και έτσι ανάλογα με την περίσταση κράτησα σχετικά πολύ.

Ξάπλωσε δίπλα μου μετά και μιλήσαμε. Ευδιάθετη φιλική και με πολύ χιούμορ όπως πάντα με πείραζε για το μαύρισμα μου, Με φιλάκι στο στόμα με καληνύχτισε και ανανεώσαμε για σύντομα το ραντεβού μας, μιας και στις 9/9 θα επιστρέψει για λίγο διάστημα στην πατρίδα της,

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού