Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824462
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αυτή τη φορά πήγα αποφασισμένος για τη Νεφέλη,έχοντας διαβάσει προσεχτικά τις προηγούμενες κριτικές της. Το πακέτο στα 100 ευρώ, όπως το περίμενα από τις προηγούμενες φορές. Να έχεις ελληνίδα σε ένα τέτοιο μαγαζί και να ακούς άπταιστα ελληνικά είναι κάτι που σε γεμίζει με εθνική υπερηφάνεια! Όχι βέβαια πως βλέπουμε με μισό μάτι τις άλλες κοπέλες που μας τιμούν ερχόμενες από τα πέρατα του κόσμου για να γαμηθούν στην Ελλάδα, κάθε άλλο...
Η Νεφέλη ήταν η πιο μικρόσωμη από τις τρεις κοπέλες της βάρδιας, αλλά και έτσι μπορείς άνετα να την πείς γυναικάρα. Σώμα λεπτό αλλά ανοιχτά, θηλυκά καπούλια. Όταν αποφασίσει να ομορφύνει τον κόσμο με απογόνους της, σίγουρα θα έχει εύκολη εγκυμοσύνη. Στηθάκια μάλλον μικρά, φυσικά και πολύ ευχάριστα στην αφή. Είθε να μη θελήσει ποτέ να τα τροποποιήσει! Επίσης κομψά ποδαράκια, να θυμηθώ κάποια φορά να την πάρω αποκλειστικά για ποδολαγνεία! Το μουνάκι της καλοσχηματισμένο με όλα τα αξεσουάρ σε σωστές αναλογίες και ένα κωλαράκι που σε διαμόρφωση και στήσιμο προβάλλει αξιώσεις για δεύτερο μουνί!
Αλλά ο τρόπος της ήταν ακόμα πιο αξιοπρόσεκτος: αβίαστο χαμόγελο, ξέρει να κουβεντιάζει απλά για να σε χαλαρώσει και όταν έρχεται η ώρα για τις κουβέντες που ενισχύουν το ερωτικό ηθικό δείχνει πηγαίο ταλέντο. Στο 69 ήταν πολύ συνεργάσιμη. Ήμουν τόσο απασχολημένος να γλείφω μουνί και κώλο (μία ιεροτελεστία που, όποτε μπορώ, τιμώ με φανατισμό) που δεν πολυπρόσεξα την πίπα της, αλλά πρέπει να ήταν καλή γιατί όταν ξανακοίταξα διαπίστωσα ότι με είχε φέρει σε πλήρη ετοιμότητα για τη συνέχεια. Το κωλαράκι ήταν βελούδινο στη γλώσσα και άνοιγε αρκετά για να πάρει την άκρη της. Μετά από λίγη ώρα γαμήσι στο μουνί, χουφτώνοντας ταυτόχρονα τις ορεκτικότατες πατούσες της που βρίσκονταν στον αέρα, ήλθε η μεγάλη ώρα της πρωκτικής διείσδυσης, σε στάση πρόσωπο με πρόσωπο, με αυτήν ανάσκελα. Έγινε εύκολα κυρίως, πιστεύω, γιατί η κοπέλα έχει ανοιχτό μυαλό και ξέρει να συνεργάζεται. Η αίσθηση ήταν πολύ καλή και μετά από τις πρώτες προσεκτικές κινήσεις, η παλινδρόμηση άνετη σε όλο το διαθέσιμο μήκος... Και εδώ τα λογάκια της ήταν "εμπρηστικά" και δεν άργησα να χύσω. Θα μπορούσα να το καθυστερήσω κι άλλο, αλλά δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ την καλή της διάθεση.
Συνολική εντύπωση: η Νεφέλη έχει τον τρόπο να σε ανυψώσει και να σου βγάλει τον καλύτερο εαυτό, κατι πολύ σημαντικό για κάποιους από εμάς της ... τέταρτης ηλικίας, που δεν πάμε, όπως οι νεώτεροι, για να ανακουφίσουμε κάποια ακατάσχετη καύλα αλλά για να υποβάλουμε τα σέβη μας στην Α.Μ. το μουνί!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
LAMB
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού