Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161884
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καιρό είχα να περάσω τόσο καλά με καινουργία κοπέλα. Δηλαδή, τι καινούργια, η Λούση δουλεύει στο Λαφάμ εδώ και κάποια χρόνια, απλά δεν έτυχε ποτέ να περάσω.

Από εμφάνιση το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος είναι το σώμα της: λεπτή και καλλίγραμη με tanlines που την κάνουν πολύ σέξυ. Μικρούλι αλλά καλοσχηματισμένο στήθος. Μικρά αχνά τατού εδώ και εκεί. Χαρακτηριστική ελιά στο πάνω χείλος. Γύρω στο 1.65-1.68 από ύψος, καστανόξανθα μαλλιά τα οποία είχε μαζεμένα. Δεν έχω ιδέα από που είναι, όπως και για την ηλικία της, γύρω στα 23-25 ίσως.

Πέρασα με των 60ε για ελεύθερο στοματικό, η τσατσά μου έδωσε και πετσέτα για να κάνω και ντουζάκι, κάτι που χρειαζόταν με την ζέστη της ημέρας. Ήρθε αμέσως με το που τελείωσα και στέγνωσα. Με χαρά διαπίστωσα ότι δεν πήγε βουρ για την μαλαπέρδα, κάτι που θα έκανε ίσως το 90% των κοριτσιών, αλλά ξάπλωσε δίπλα μου, με αγκάλιασε και με άρχισε στα φιλιά σε ώμο, αυτιά κλπ. (όχι γλωσσόφιλα όμως) για αρκετή ώρα δίχως ίχνος βιασύνης. Πολύ ερώτικο και ευχάριστο το foreplay της και δυστυχώς χαμένη τέχνη για τις περισσότερες κοπέλες του χώρου. Με τα πολλά, τον παίρνει και στο στόμα, καλό τσιμπούκι με ενέργεια για πολύυυ ώρα, έκανε και λίγο καραμπαλίκινγκ ωραία και απαλά. Της ζήτησα ένα timeout γιατί με έφερε στο αμήν και ήμουν έτοιμος να χύσω και για ένα πεντάλεπτο σχεδόν κάναμε διάλλειμα αγκαλιασμένοι μιλώντας περί ανέμων και υδάτων. Ναι, καλά ακούσατε, αντί να με ξεπετάξει εκεί που μ΄είχε, άραξε και χαλάρωσε πάνω μου σα να μην υπήρχε καμία πίεση χρόνου. Συνέχεια μ΄αυτήν από πάνω και τέλος στα τέσσερα. Ήθελα να τελείωσω ιεραποστολικά, αλλά δεν πρόκαμα, αυτό για την επόμενη φορά. Γύρω στα 20 λεπτά η διάρκεια του ματς.

Συνολικά σούπερ ευχαριστημένος, σέξυ κοπέλα που θέλει να μείνεις ικανοποιημένος. GFE χωρίς βιασύνη, αν έκανε και γλωσσόφιλα θα έπαιρνε το 10 το καλό στη συμμετοχή. Εννοείται ότι θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Λούση
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού