Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824509
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Διαβάζοντας τις κριτιμές των προηγουμενων φίλων για τη Γιασμίν θα μπορούσα να τους πω πως όλοι έχουν δίκαιο. Και οι απογοητευμένοι και οι ενθουσιώδεις. Και τείνω τελικά να πιστέψω ότι η επαφή με τη Γιασμίν δεν είναι θέμα επαγγελματικών προδιαγραφών, αλλά κατάστασης. Κατάστασης στην οποία είσαι και εσύ και αυτή.
Πρώτον οι φωτογραφίες: ναι όντως την κολακεύουν. Αλλά όταν τη βλέπεις με το μαγιό ξέρεις ότι έχεις μπροστά σου μία πληθωρική γυναίκα με τεράστιο στήθος (κοντά στη δύση του), αντίστοιχα μπούτια κ.λ.π. Σου αρέσουν αυτές οι γυναίκες; Αν ναι περνάς, αν όχι φεύγεις. Εγώ πέρασα δίνοντας 60 ευρώ. Οταν με ρώτησε η τσατσά τι θέλω, από τις επιλογές διάλεξα το ισπανικό.
Η Γιασμίν ήρθε γρήγορα. Ναι, όντως, είναι μία χαρούμενη επαρχιωτοπούλα από τη Βουλγαρία. Αλλά δεν πας ούτε για να τις κάνεις παρέα, ούτε για να τα φτιάξετε. Πας για να την πηδήξεις. Και επειδη είναι κορίτσι που γελάει εύκολα, μπορείς να της βγάλεις την καλή διάθεση.
Εξαιρετικό ισπανικό, ανεβαίνοντας πάνω της. Χάνεσαι εκεί μέσα.
Στη συνέχεια προφυλακτικό και στην ίδια στάση δυνατή πίπα, στα όρια του πορνό. Δηλαδή τις πιάνεις το κεφάλι από το σβέρκο και την σπρώχνεις. Ανταποκρίνεται καλά. Το ίδιο και στο κυρίως παιχνίδι. Οταν είσαι από πάνω της σε σφίγγει επάνω της, παίζουν φιλάκια και γενικά αισθάνεσαι ότι πηδάς μία γκόμενα που έχει παθιαστεί. Και στα τέσσερα αντέχει το πολύ δυνατό σφυροκόπημα. Τελείωμα με αυτήν πάλι κάτω και εγώ πάνω στο στήθος της, χωρίς το προφυλακτικό εννοείται.

Για ποιους συστήνεται: είτε για πιτσιρίκια που θέλουν μία πληθωρική εμπειρία και συνάμα ένα καλό κορίτσι από δίπλα, είτε για έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι θέλουν από συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Εγώ πέρασα καλά μαζί της γιατί γέλασα στην αρχή και μετά ακολούθησε ένα δυνατό και ωραίο πήδημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
622
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού