Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 299798
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το στούντιο 46 είναι ενα πολύ ομορφο και προσεγμένο στουντιο. Παντα καθαρο και διακοσμημενο αψογα. Επίσης παντα εκει πετυχαινω ευγενικες τσατσαδες που ποτε δεν μου τα πρηζουν να περασω ντε και καλα στο δωματιο...
Ετσι εγινε και σημερα. Αδεια η Βριλησσου απο κοσμο και αμάξια και μου ανοιξε μια πολυ ευγενική αλοδαπή τσατσα.
Μου παρουσιασε την Λουνα. Ειπε οτι ειναι ρωσιδα...
Λουνα εστι ενα κοντοπουτανο ξανθό, με κοντο μαλλί, γλυκο προσωπακι, λευκη επιδερμίδα, ωραια στητα φυσικα βυζακια και σχετικά τροφαντη κωλαρα και μπουτακια. Ηρθε χαμογελαστη φοροντας ενα σετ σεξι εσωρουχα.
Ειπα να ρισκαρω και περασα στο κατω δωματιο με το απλο προγραμμα των 50 ευρω.
Το κατω μεγαλο δωματιο ειναι αψογο. Με τεραστιο στρογγυλο κρεββατι, καθρεφτες , τζακουζι και μέσα στη χλιδή!Θα μπορουσε απο μονο του να ηταν ενα διαμεσρισμα αυτο το δωματιο, Πολυ μεγάλο σε διαστάσεις και πολυ ομορφα διακοσμημενο.
Ηρθε μετα απο λιγο η Λουνα και μου συστηθηκε δια χειραψιας.
Αμεσως την επιασε (μετα την χειραψια) λογοδιαρροια!!! Ακαταπαυστη πολυλογια! για τις διακοπες, για την κινηση στους δρομους, που δουλευω, την κρίση στην αγορά και αλλα πολλά.
"ωχ" λεω απο μεσα μου κακο σημαδι....οκ να μιλησει λιγο να σπασει ο παγος, αλλα οχι και τετοια πολυλογια!!!να γαμησω ηρθα οχι να πιασω κουβεντα! σκεφτηκα...Αν και οσο μιλαγε ηταν πολυ φιλικη, η ολη της σταση εδειχνε πως μεσω της κουβεντας σα να ηθελε να καθυστερηση να συμβει το "μοιραιο" -για αυτην-...
μετα απο τα πολλα αρχισε να μου παιζει ελαφρα το οργανο, χωρις να κανει αλλα προκαταρκτικα....
στη συνεχεια περασε προφυλακτικο στο πεος μου που ακομα δεν ειχε σηκωθει! και αρχισε μια αδιαφορη πίπα.
Οση ωρα μου εκανε στοματικο μου εκλεινε το ενα ματι όπως εκανε ο ο Ρακιντζης στην καμερα οταν τραγουδαγε στην Γιουροβιζιον το S.A.G.A.P.O.!!!εντελως ατεχνη και αδιαφορη πίπα, με τα μπαλλακια ουτε καν ασχολήθηκε και στη συνεχει αμε ρωτησε ποια σταση προτιμώ. Την εβαλα στα 4 μιας και εχει κωλαρα.. Ελα ομως που στηθηκε με τετοιο τροπο ετσι ωστε να μην μπορω να κανω σωστη και βαθια διεισδηση!!! ουτε την μεση της εσπασε, απεναντιας ειχε κανει "καμπουρ¨' και συνεχως σφυγγοτανε και απομακρυνοτανε μην την καρφωσω δυνατα...!
εκει ξενερωσα και της ειπα να το τελειωσουμε...ειχα ξενερωσει και δεν ζωζοτανε η κατασταση ουτε με το ατεχνο στοματικο της. Μου προτεινε να μου τον παιξει, αλλα τον επιανε λες και επιανε κατι βρωμερο.
Τελικα την εδιωξα και πηγα παραδιπλα στο νουμερο 36 Α , οπου για καλη μου τυχη ηταν η Πολωνη η Ανετταμ οπου οχι μονο ρεφαρα αλλα εβγαλα τα ματια μου. Σουπερ εγγυηση η Ανεττα, να ειναι καλά!
Οσο για την Λουνα αν και εχει καλη εμφανιση ειναι ασχετη με το αντικειμενο, και δεν νομιζω οτι μπορει να βελτιωθει αφου ειναι φανερο στο δωματιο οτι δεν γουσταρει αυτο που κανει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Λούνα
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.616
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού