Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 25 10
Πειραιώς 198
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
29120
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μετα απο καιρο ξαναγραφω και αυτο γιατι μου την σπαει η λογοκρισια.Η επισκεψη μπορει να εγινε στις 4/8/11.Ειδα την Ζανετ στις φωτογραφιες και εντυπωσιαστικα.Πηγα λοιπον να την δω και απο κοντα.Οι φωτογραφιες ηταν αληθινες ετσι και περασα μεσα με απλο εισητηριο(50ευρα).Η κοπελα εχει πολυ ωραιο προσωπο και ελπιζα για gfe,σχεδον ανυπαρκτο βυζι,μετριο αναστημα και πεταχτη κωλαρα που δεν την δινει.Προκαταρτικα μου εγλυψε λιγο τις ρογες.Το τσιμπουκι της μαυρα χαλια γι'αυτο της ειπα να το αφησει και να συνεχισουμε στο κυριως πιατο που και εκει ομως η αποδοση της ηταν κατω του μετριου .Το προβλημα ηταν οτι επαιζε τα "αγαλματακια ακουνητα - αμιλητα" την ωρα που την πηδαγα.Καλυτερα να γαμαγα μια κουκλα πλαστικη περισσοτερο παθος θα εδειχνε,παρα να εδινα τα 50 στην Ζανετ που στο κατω κατω δεν τα κερδισε κιολας για 15 -20 ευρα τρωγεται αλλα οχι για 50.Α και κατι αλλο που θυμηθηκα μιλησαμε στην αρχη ελληνικα και μου ζητησε να μιλαμε αγγλικα και καποια στιγμη μου ειπε ενω ηταν απο πανω μου οτι θα την ειχα για 10 λεπτα.Δηλαδη υπαρχει και χρονοχρεωση 10 λεπτων και στα στουντιοΑν ναι τοτε να το ονομασουν μπουρδελο και οχι στουντιο για να πληρωνουμε και λιγοτερο καθως,και οι προσφερομενες υπηρεσιες οπως και ο τοσο χρονικος περιορισμος δειχνουν μπουδελο....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού