Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824488
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σε όλους.Πρώτη μου κριτική στο σαιτ παρολο που οι επισκέψεις μου στα στούντιο αριθμούν μερικές δεκάδες τους τελευταίους μήνες.Θα προσπαθήσω να είμαι τακτικότερος στις κριτικές μου προσπαθώντας έτσι να βοηθήσω κι εγώ κάποιους,έτσι όπως κάποιοι βοήθησαν εμένα να περάσω όμορφες στιγμές με ορισμένα κορίτσια του "αγοραίου" έρωτα.
Το συγκεκριμένο στούντιο το επισκέπτομαι μόλις για δεύτερη φορά καθότι η περιοχή που είναι εγκατεστημένο δεν μου αρέσει για λόγους ασφαλείας.Ο χώρος οφείλω να ομολογήσω ότι είναι από τους καλύτερους στην Αθήνα,καθαρός και με "άποψη".Η υπηρεσία ευγενικη,σαφής μου παρουσίασε τα κοριτσια της βάρδιας,την Ελένη,την Κέλλυ και την Γιασμίν.Επέλεξα τη Γιασμίν βασιζόμενος στο ένστικτο μου και σε προγενέστερη κριτική του μέλους Womanholic αν και οι άλλες δυο κοπέλες
και ιδιαίτερα η Ελένη είναι εντυπωσιακές αν μη τι άλλο.Επέλεξα το απλό προγραμμα ,όπως πάντα ,πληρώνοντας 50 ευρώ και ανέβηκα στο δωμ.3.Το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με διάφορα σύνεργα του "αυταρχικού πολέμου" τα οποία και με έκαναν να χαζεύω μεχρι την εμφανιση της κοπέλας, η οποία έγινε μέτα απο λίγα μόνο λεπτά.Η Γιασμίν είναι μια νεαρή Βουλγάρα,με μεγάλο φυσικό στήθος και κάποια παραπανίσια κιλά,ένα κορίτσι της διπλανής πορτας που θα ήθελα να δοκιμάσω.Ο πάγος έσπασε εύκολα καθώς μια πρόσφατη επίσκεψη μου στη γείτονα χώρα έδωσε τροφή στη συζήτησή μας με αναφορές σε μέρη,μαγαζιά και φυσικά στην Πρεσλάβα!(διάσημη τραγουδίστρια της Βουλγαρίας).Τα προκαταρκτικά της ήταν αφθονα και υπήρχε διάχυτη μια κοριτσίστικη,παιχνιδιάρικη διάθεση,που με έκανε να αισθάνομαι οικεία μαζί της.Η πίπα της ξεκίνησε χωρίς προφυλακτικό,με πολυ καλή τεχνική , ρυθμό και διάρκεια,όπως και το σέξ που ακολούθησε,κάνοντας το αποτέλεσμα απολαυστικό.Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι,με παιχνιδιάρικη διάθεση,στοιχεία που μαζί με το πλούσιο στήθος της και την εξαιρετική της πίπα μου προσέφεραν αρκετά λεπτά απόλαυσης.Οι κριτικές για αυτήν από ότι διαβάζω είναι αντικρουόμενες,αλλά το ίδιο βλέπουν μόνο τα ίδια μάτια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2011
Χαίρομαι που διαβάζω αυτή την κριτική, γιατί η κοπέλα, άσχετα αν δεν ταίριαξε μαζί μου, σαν άνθρωπος είναι συμπαθητική! Μακάρι να τα καταφέρει στη δουλειά που διάλεξε!
11 Αυγούστου, 2011
Στο απλό πρόγραμμα σου έκανε ελεύθερο στοματικο;;;;
11 Αυγούστου, 2011
Σωστή ερώτηση, δεν το είχα προσέξει αυτό! - και το να δοθεί απάντηση είναι σημαντικό για να κρίνουμε την αξιοπιστία του lithin.
11 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπως το αναφέρω.Η πίπα της ξεκίνησε χωρίς προφυλακτικό.Δεν ολοκλήρωσα στο στόμα της βέβαια,αν αυτό εννοείτε.Ίσως θα έπρεπε να ήμουν πιο επεξηγηματικός,δεν ξέρω.
L
lithin
(Updated: 11 Αυγούστου, 2011) 11 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φίλε lithin έκανες εγγραφή χθες στις 20.00 και μέσα σε 12ώρες έχεις δύο κριτικές,μία για Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη,και θέλεις να πιστέψουμε ότι τέτοιες κριτικές δεν είναι ψεύτικες;Είπαμε είμαστε μαλάκες αλλά εσύ το παράχεσες..

edit:Λάθος για το Θεσσαλονίκη.

ΥΣ.Πάω στοιχημα ότι και στην επόμενη ''κριτική'' σου θα περάσεις πάλι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ.Αναμένουμε να τη ''μαυρίσουμε'' και αυτή
11 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η μία αναφέρεται σε επίσκεψή μου την Παρασκευή,η δεύτερη για επίσκεψή μου τη Δευτέρα.Και οι δύο είναι στην Αθήνα ,απλά το 2ο στούντιο είναι στην ΟΔΟ Θεσσαλονίκης.Τα στούντιο στην οδό Κασσάνδρας είναι άραγε στη Χαλκιδική;Πήγα και χθές το βράδυ σ'αυτό το στούντιο.Να γράψω κριτική ή θα ενοχληθείς;
L
lithin
11 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα περάσω όπως γουστάρω ψηλέ.Κι αν τη μαυρίσεις ,ξέρεις θα συγκινηθώ ιδιαίτερα...
L
lithin
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7