Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271303
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετα την Ρομινα, σειρα ειχε η γνωριμη μου Μαντονα, που 'χα να τη δω απ' το πασχα..! Επειδη εχω ξαναγραψει κριτικη να μην επαναλαμβανομαι..
Δεν εχω να πω πολλα, περα απ' οτι μου φανηκε πιο μουναρα κ πιο καυλωτικη απο ποτε..! Με το που την ειδα στο σαλονι με το λευκο εφαρμοστο μπουστακι που φορουσε κοντεψα να παθω συγκοπη..!
Εγω θα πληρωνα κ μονο για να τη βλεπω τετοια γυναικαρα..! Πιο μαυρισμενη (απο σολαριουμ μου 'πε γιατι δεν προλαβαινει να παει παραλια) κι αδυνατισμενη απο ποτε..! Πλεον εχουν σφιξει κ τα κωλομερια κι εχει χασει τα μερικα περιττα κιλακια που 'χε παρει στην περιφερεια την προηγουμενη φορα που την ειδα..!
Κι οπως παντα στα γνωστα της επιπεδα αποδοσης, που την κατατασουν στις κορυφαιες επιλογες σε στουντιο..!
Μου παραπονεθηκε μονο, που πηρα παλι το απλο προγραμμα: "Τετοια πουτσα ειναι για να τη γλυφεις με γυμνο μωρο μου..!", κ μου ανεφερε κ το προγραμμα της με τελειωμα στο στομα με 100 ευρω νομιζω..
Κι αν δεν ειμαι οπαδος των μεγαλων προγραμματων γενικα (κ λογω οικονομικης στενοτητας κ λογω του οτι οι τιμες ειναι ηδη υψηλες), για την συγκεκριμενη δελεαζομαι να το δοκιμασω την επομενη φορα..!
Κι επειδη την εχω παρομοιασει στο παρελθον εμφανησιακα με την Μενεγακη, ομολογω οτι την εχω αδικησει παρα πολυ, γιατι ειναι πολλες κλασεις πανω απ' τη Μενεγακη..! Καμια συγκριση, ειναι απλα η Μαντονα..! Που αν επαιζε σε τσοντα θα βαζε κατω τις περισσοτερες απ' τις γνωστες πορνοσταρ του εξωτερικου..!
Madonna mia..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού