Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 96 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κατά την πάγια τακτική μου ,όταν με εντυπωσιάζει μία κοπέλα την πρώτη φορά ,συνηθίζω να την επισκέπτομαι και δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ώστε να δω αν όντως αξίζει ή απλώς η πρώτη φορά έγινε κατά τύχη. Έτσι το ίδιο αποφάσισα να κάνω και με την Πατρίτσια. Σε άλλο στούντιο αυτή τη φορά. Βράδακι Σάββατου λοιπόν και μετά από 5λεπτό περπάτημα από το μετρό του Κεραμεικού χτυπάω το κουδούνι του έν λόγω οίκου. Μου ανοίγει μία ευγενική και εξυπηρετική υπηρεσία της δίνω το παράβολο των 50 και μπαίνω αμέσως στο δωμάτιο. Το δωμάτιο είναι σούπερ με ωραία διακόσμηση,ντους ,τηλεόραση,σφράγισμενες πετσέτες και πεντακάθαρο. Μόλις που προλαβαίνω να κάνω ένα ντουσάκι και νάσου η κύρια. Με το που με είδε αμέσως φωτίστηκε το πρόσωπο της και αμέσως έπεσε πάνω μου .(Με θυμήθηκε από την άλλη φορά). Πρώτα κόλλησαν τα στόματα μας και μετά τα σώματα μας . Δεν ξέρω κι εγώ για πόσα λεπτά είχαμε επιδόθει στα γλωσσοφιλα. Μετά ήρθε η περιποίηση κι από τους δύο μας σε όλο το σώμα και φτάνουμε στο στοματικό. Απλά κορυφαίο. Με καραμέλωμα @@ και εναλλαγές στο γλυψιμο από το πεος στα @@ και τανάπαλιν. Μοναδική αίσθηση! Αφού λοιπόν και οι δύο είχαμε γίνει τούρμπο (γιατί κι εκείνη την είδα πολύ ξανάμενη) τη βάζω κάτω για ιεραποστολικό. Σ' αυτή τη στάση τα δώσαμε όλα. Τη σφυροκόπησα δυνατά ενώ ταυτόχρονα συνεχίζαμε τα γλωσσοφιλα. Κάποια στιγμή κι ενώ κοντεύα να τελειώσω νοιώθω την Πατρίτσια από κάτω μου να σύσπαται σαν τρελλή. Καταθέτω ,βγαίνω από μέσα της κι εκείνη συνεχίζει τις σύσπασεις και να στριφογυρίζει πάνω στο κρεβάτι. Την κοίταζα έκπληκτος. Τελικά κάποια στιγμή ηρέμησε και με κοιτάζει με το πιο πλατύ χαμόγελο του κόσμου . Χάρηκα κι εγώ ιδιαίτερα που κατάφερα να κάνω μία κοπέλα του στούντιο να τελειώσει. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο. Συνέχισαμε τα φιλιά και τα χάδια για αρκετά λεπτά ακόμα μέχρι που έφυγα από το στούντιο κατενθουσιασμένος και πλήρως ικανοποιημένος για δεύτερη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2011
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2011
Δεν παίζεται η συγκεκριμένη κοπέλα. Οι υπηρεσίες που προσφέρει και η γλυκύτητά της, δεν έχουν ταίρι. Είναι τόσος καιρός που την είχα επισκεφτεί και ακόμα τη θυμάμαι... Και είναι must για να αρχίσει καλά κάποιος αρχάριος τη στουντιοκαριέρα του.
10 Αυγούστου, 2011
Συμφωνώ,αλλά το φοβερό με αυτή την κοπέλα είναι ότι σου φέρεται λες και σε ξέρει χρόνια,λες και είναι γκόμενα σου. Επίσης οι υπηρεσίες που προσφέρει ξεπερνούν κατά πολύ τις "συμβατικές " υπηρεσίες των στουντιοκόριτσων.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2