Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 25 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 29120
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κυριακή βράδυ μεταμεσονύκτια επίσκεψη στον εν λόγω χώρο προς αποφυγήν πασσαρέλας στα γύρω καταστήματα που ήταν κλειστά και εύρεση εύκολου πάρκιγκ λόγω ώρας.Ανέβηκα τις σκάλες απο την κεντρική είσοδο που δεν θα έλεγα οτι είναι το ιδιο διακριτική και την ημέρα (περνάς μπροστά απο το βενζινάδικο).Η τσα2 ανοίγοντας ,ευγενέστατη μου εξήγησε τα προγραμματα.Ο χώρος πολυ καλός και πεντακάθαρος.Εμφανίζεται η Ζανέτ με ενα γλυκό χαμόγελο.Ψηλή,γυρω στα 22 με καστανα μακρυα μαλλια,ωραίο σώμα,μικρό σχετικά στηθος και γλυκό πρόσωπο.Ακριβώς του γούστου μου.Επιλέγω απλό πρόγραμμα με 50 και μπαίνω στο δωμάτιο που ηταν κι αυτο πεντακάθαρο.Ερχεται ενω έκανα ντους και με περιμένει Η εμπειρία μου μαζί της ήταν πάρα πολύ καλή.Δινει την αίσθηση οτι είσαι με το κορίτσι σου που αν και αβγαλτο κάνει οτι μπορεί για να περάσεις καλά.Ειναι πάρα πολύ πρόθυμη ,δεκτική ,λίγο άπειρη και καθόλου βιαστική.Φιλιά παντου,έρχεται πολύ κοντά σου ,και θέλεις στην κυρολεξία να την ρουφήξεις.Η συμμετοχή της ,πάντα για επίπεδα GFE με εξέπληξε.Συννενοείσαι καλύτερα στα αγγλικά μιας και βρισκεται λίγο καιρό στην Ελλάδα. Ο χρονος πραγματικά δεν φτανει για να απολαυσεις αυτήν την GFE εμπειρία και σιγουρα θα την ξαναεπισκευτώ .Συνίσταται μόνο για τους λάτρεις αυτού του είδους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
toshmagic
Νέο Μέλος
97
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια