Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824207
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σάββατο μεσημεράκι λοιπόν είχα φόρτωση αρκετά και αποφάσισα να πάω με πια άλλη φυσικά με το αστέρι μου την κελλυ . αυτή την φορά αποφάσισα να κάνω κάποια καινούργια πράγματα μαζί της….μπαίνοντας μέσα η υπηρεσία άρχισε να μου λέει τις κοπέλες…εγώ την διέκοψα και τις είπα μην κουράζεσαι την κελλυ θέλω…μου πρότεινε να πιω κάτι αλλά δεν ήθελα της έδωσα το κατοστάρικο για φουλ πρόγραμμα και ανέβηκα στο δωμάτιο 3.αφου έκανα ντουζακι και μετά από λίγη αναμονή μπήκε μέσα φουριόζα όπως πάντα αρχίζοντας τα φίλια. εγώ την διέκοψα κάποια στιγμή και της είπα να μου κάνει ένα sex show και δεν το μετάνιωσα. Αφού μπήκε μουσικουλα πήρε έναν δονητή στο χέρι και άρχισε μπροστά μου να το ρουφάει στο στόμα της με όλο πάθος. Μετά έβαλε αρωματικό προφυλακτικό στο δονητή και άρχισε να το βάζει μέσα έξω στο αιδοίο της. Μετά είπα να την βοηθήσω να μην κουράζεται και άρχισα να τον βάζω και εγώ μέσα της. Μετά από λίγο μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με αληθινό εργαλείο και τότε με πολλά φίλια στο σώμα μου άρχισε ένα στοματικό που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Αυτό είναι ένα από τα δυνατά της σημεία…Αργότερα της είπα να κάνουμε 69 και σε μια στιγμή βρέθηκα μπροστά σε ένα θεσπέσιο αιδοίο όπου άρχισα την περιποίηση ενώ η ομορφιά μου ρουφούσε το πέος. Μετά από πολύ ώρα και αφού έγινα ντούρος την έστησα στα τέσσερα όπου άρχισαν τα πλακώματα για ώρα. Επειδή έχω πάθει πλάκα με αυτό το στοματικό είπα να τελειώσω με αυτόν τον τρόπο…μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε πάλι το έργο της όπου σε λίγα λεπτά έγινε ένα φαινόμενο που άφησε έκπληκτους και εμένα και την κελλυ….το σπέρμα μου εκτινάχθηκε τόσο ψηλά και μακριά όπου παραλίγο να φτάσει το ταβάνι (εξ ου και ο τίτλος στην κριτική μου βέβαια) τέτοιο πράγμα πρώτη φορά μου συμβαίνει… τέλος πάντων αφού τα είπαμε για αρκετή ώρα την αποχαιρέτησα με ένα φιλί στο στόμα και κάνοντας πανάκι πάλι αποχαιρέτησα το αγαπητό μου studio πάλη με πολύ δυνατές και ωραίες εμπειρίες…. αυτά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
TAFTAAR
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
202
Πόντοι:
4.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2011
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την αντικειμενικότητα της κριτικής. Αλλά το πολύ το κυριελέησον το βαριέται κι ο Θεός...
07 Αυγούστου, 2011
Παιζει να σε φωναξω σπιτι μαζι με την κοπελα?
Εχω ενα ταβάνι που θέλει ασπρισμα...!!! Χαμόγελο
07 Αυγούστου, 2011
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τη διεύθυνση του στούντιο το εξής,σε τέτοιες περιπτώσεις (ασπρίσματος) τα σεντόνια αλλάζονται? Παρακαλώ για ειλικρινή απάντηση.
08 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κανονικα καποια πραματα ειναι νομιζω αυτονοητα.....
δυστηχος ομως με αυτα που διαβαζουμε ολοι μας καθημερινα σε αυτο το site φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε "ανοητες" ερωτησεις αναλογες με το "η γη γυρίζει?" φυσιολογικες.
Το οτι πηγε καποιος καπου και εκανε το κεφι του δεν σημαινει οτι ο επομενος ο οποιος θα πληρωσει και αυτος τα χρηματα του για να κανει και αυτος το κεφι του με την οποιαδηποτε κοπελα ειναι και υποχρεωμενος να συναντηθει με τα "αναμνηστικα" του προηγουμενου.
Ημαρτον.... αν υπαρχουν καποιοι οι οποιοι αξιζουν και με το παραπανω ανθρωπινες συνθηκες για εμας ειναι και οι πελατες μας οι οποιοι ουσιαστικα ειναι και αυτοι που μας στηριζουν και μας συντηρουν, οποτε υποχρεωση μας ειναι να τους παρεχουμε και το καλυτερο και το καθαροτερο περιβαλλον.
Απο εκει και περα ολες εμεις που κανουμε αυτην τη δουλεια και ειμαστε ιεροδουλες δεν σημαινει οτι ειμαστε και τιποτα τελευταιες, το καθε αλλο μαλιστα ειμαστε πολυ περισσοτερο κυριες και κοκετες απο πολλες αλλες που κοινωνικα μπορει και να απολαμβανουν καλυτερη "θεση" απο εμας
Οπως ο καθε εργαζομενος εχει την απαιτηση απο τον εργοδοτη του, τον οργανισμο του, την εταιρεια του να του παρεχει ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ετσι την εχουμε και εμεις.
Σου εχει τυχει ποτε να ερθεις στο χωρο μας σε καμια βαρδια της Μαρινας, της Ελενης, της Κελλυς ή ακομα χειροτερα σε δικια μου και να μπουμε σε δωματιο που η υπηρεσια εχει αμελησει να το καθαρισει οπως πρεπει? Μη σου τυχει... οι φωνες μας φτανουν μεχρι την πλατεια συνταγματος.....
Φ
Φυλης104
08 Αυγούστου, 2011
από μεριά μου δεν έχω εντοπίσει καμία αμέλεια στο θέμα της καθαριότητας…το θεωρό ένα πολύ προσεγμένο και εντελώς επαγγελματικό studio
08 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλα ρε παιδια που ζειτε καλα δεν βλεπετε αλλα δεν ακουτε το μαγαζι ειναι απο τα πιο προχωρημενα αλλα ειναι δυνατον να μην αλλαζουμε σεντονια !!!
εχετε παει σε αλλα και να ρθιτε να το συγκρίνετε μαι αυτο το στουντο εγω τα εχω γυρισει ολα και λεω οτι σαν αυτο δεν υπαρχι !!!!!!
08 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χαίρομαι που το ακούω και σας πιστεύω. Πάντως μη το θεωρείται και τόσο αυτονόητο ,γιατί εγώ όπου κι αν έχω πάει δεν έχω δει πότε να αλλάζουν σεντόνια μπροστά μου. Να σαι καλά!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7