Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367716
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η μουσα Μαριανα τελικα ειναι οντως ενα πολυ αξιολογο πουλεν οπως εχει γραφτει πολλακις εδω μεσα. Η συναντηση εγινε πριν κατι μερες στο κασσανδρας3 της γνωστης αλυσιδας καταστηματων.
Ολο κεφι και δυναμισμο εκανε την εμφανιση της στο σαλονι αναμονης και με το ακουσμα του ονοματος της (πρωτη φορα την εβλεπα) αλλα και με την εικονα της που τοσο σεξυ ειναι οδηγηθηκα στο δωματιο των ακολασιων.
Καταρχην η κοπελα ειναι ασσος στο τσιμπουκι, αρκετο σαλιωμα, αρκετη ωρα πεορουφηγματος, deepthroat, και τα μπαλακια μεσα.
Υστερα μαζι της ειπα το δεποτη παναγιωτη αφου τοσο motivation σε πουτανα δεν το περιμενα, κουνηματα, αψογα στησιματα, βογγητα, πρωτοβουλιες και ορεξη για διαθεση για σουπερ ντουπερ γαμησι.
Τον επαγγελματισμο της τον παραδεχτηκα οταν αργουσα να τελιωσω ,κοσμος μαλλον την περιμενε εξω και αυτη το χαβα της να γαμιεται μαζι μου σαν να μην τρεχει καστανο.
Η μονη παραφωνια το περιβαλλον του στουντιο, καμια σχεση με τα γειτονικα αλλα μαγαζια αλλα οταν εχεις τετοια γκομενα στο κρεβατι σου ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού