Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μια μέρα εμεινε πριν την αναχώρηση μου από την πορνομαννα Αθήνα για τις καλοκαιρινές διακοπές και ήθελα να πάρω μαζί μου την καλύτερη δυνατή «ανάμνηση». Τι το καλύτερο λοιπόν από μια συνάντηση με την Λίντα.

Δεν περίμενα στο σαλόνι και πέρασα στο δωμάτιο «αβλεπί». Μετά από λίγο γελαστή, μοσχομυριστή καταφθάνει. Ξάπλωσε δίπλα και ξεκινήσαμε την κουβέντα, κάνοντας μου ναζιάρικα παραπονάκια, «ότι χάθηκα».
Με ρώτησε εάν θέλω να μου κάνει μασάζ. Λένε όχι σε τέτοιες ερωτήσεις?
Έτσι λοιπόν αφέθηκα στα χέρια της για ένα μασάζ το όποιο πραγματικά δείχνει να κατέχει καλά. Δυνατά χέρια, το Λιντακι, με χαλάρωσε αρκετα, μέχρι την στιγμή που άρχισε να με φιλάει στα αυτιά μου και να με γρατσουνίσει ελαφρά με τα νύχια της.
Γύρισα ανάσκελα και ξεκίνησαν παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά (όχι γλωσσόφιλα) εναλλάξ σε όλο μας το σώμα. Βαθιά βογγητά από πλευράς της όσο την φιλούσα και την έγλυφα στον λαιμό και τα αυτιά της, κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει αρκετά. Έφερνε το στήθος της στο στόμα μου σφίγγοντας το κεφάλι μου όσο πιπιλούσα τις θηλές της. Χαμήλωσα και περνούσα με την γλώσσα μου την κοιλιά και τους γλουτούς της μέχρι βασανιστικά να αρχίσω να ασχολούμαι με το «γατάκι της»
Η συμμετοχή της κορυφαία, ακόμα πονάει το κεφάλι μου, από το σφίξιμο των ποδιών της.
Ήρθε η ώρα για το δικό της στοματικό, αφού πρώτα ξαναπέρασε με την γλώσσα της όλο μου το σώμα.
Στοματικό με μοναδική περιποίηση και στα @@κια, βαθύ σε πολλες γωνίες. Σε μια από αυτές η «ευαίσθητη περιοχή της» ήταν τόσο κοντά στο στόμα που που ένα στην κυριολεξία 69 έλαβε χώρα σε πλάγια στάση.
Το sex μαζί της όπως πάντα απολαυστικό. Ξεκίνημα με την Λίντα στα τέσσερα και συνέχεια ιεραποστολικό. Γαντζωμένη με όλη της την δύναμη επάνω μου, δεν σταμάτησε να με φιλαει στον λαιμό και τα αυτιά.
Στάση του λωτού με την ιδία κορυφαία συμμέτοχη.
Νέο στοματικό με δική της πρωτοβουλία για αρκετή ώρα. Νέα προκαταρκτικά, νέο στοματικό. Ευτυχώς οι συνεχείς καταθέσεις των τελευταίων ημερών ήταν ο καλυτερος σύμμαχος για αργό τελείωμα, κάτι που ήρθε μετά από νέο ιεραποστολικό.

Πραγματικά εξουθενωμένος ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ήρθε γελαστή δίπλα μου, ξάπλωσε βάζοντας το κεφάλι της στο στήθος μου και μιλήσαμε αρκετα. Καμία ενόχληση και αρκετή ώρα περάσαμε έτσι λες και ήμασταν ζευγάρι.
Κάποια στιγμή ομως τα ωραία τελειώνουν και έτσι έπρεπε να φύγει.
Ένας αναστεναγμός ανακούφισης από τον φίλο lex80 που με συνόδεψε, μόλις με είδε μιας και είχε βαρεθεί να με περιμένει. Σαράντα λεπτά μου είπε ήμουν μέσα …

Δεν νομίζω ότι μπορώ να γράψω κάτι για την Λίντα το όποιο δεν έχει χιολιοειπωθει. Μια από τις κορυφαίες εργαζόμενες εδώ και αρκετό καιρό, με συμπεριφορα που μπορεί να κυμανθεί από το απόλυτο pse έως το άλλο άκρο της «γατούλας» για μοναδικές gfe καταστάσεις. Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την πλήρη ικανοποίηση του επισκέπτη της. Μια πραγματικά σταθερή αξία..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λίντα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού