Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την τρόικα (=top-3 στουντιογυναίκες) μου την έχω επισκεφτεί πάμπολλες φορές. Ωστόσο, επιπλέον αυτών των τριών, υπάρχουν άλλες δύο κοπέλλες που ξεχωρίζω ιδιαίτερα για τις επιδόσεις τους. Η Λίντα είναι η μιά από αυτές τις δύο. Η Λίντα θα ήταν και αυτή το στάνταρ μου και θα την είχα επισκεφτεί πολλές φορές μέχρι τώρα εάν με βόλευε ο χώρος. Αναγνωρίζω βέβαια, ότι όπως ο καθένας, έτσι και εγώ, έχω τα γούστα και τις προτιμήσεις μου όσον αφορά τις κοπέλες. Και αυτό ισχύει τόσο για την τρόικα μου, όσο και για κάποιες άλλες γυναίκες που θα μπορούσα να αναφέρω. Όμως, θεωρώ ότι η Λίντα δεν είναι κορυφαία και δημοφιλής λόγω τού ότι ζω μιά φαντασίωση με μιά στουντιο-μοντέλα (που στο φινάλε είναι κάτι υποκειμενικό), αλλά επειδή είναι ίσως η καλύτερη στη δουλειά. Και απότι καταλαβαίνω είναι κοπέλα γενικής αποδοχής. Οι υπηρεσίες της είναι ποιοτικότατες, δυναμικές αλλά και ατμοσφαιρικές κατά τη γνώμη μου. Εννοείται ότι σέβεται τον πελάτη (καθαρή, αξιόπιστη, προσεκτική κτλ.), τιμά με το παραπάνω την αμοιβή της, κτλ.

Λοιπόν, Λίντα το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ:
Ρωσίδα, 1,66μ (μού το είπε η ίδια και πρέπει να έχει δίκιο), λευκή επιδερμίδα, μαύρα μαλλιά, πολύ καλό σώμα! Μπήκε μέσα με τις μηχανές στο φουλ. Καλωσόρισμα με αγκαλιές, και συνεχεια με χαϊδέματα και χουφτώματα σε όλο το σώμα. Συνέχισα με φιλιά & γλυψίματα στο λαιμό της, το στήθος, πιπίλισμα στις ρόγες. Πήρε τη σκυτάλη εκείνη με ρουφήγματα και γλειψίματα, και στοματικό, έχει άλλωστε ειδικότητα η κοπέλα. Εγώ της χάιδευα στήθη & όλο το κάτω σύστημα, μπρος-πίσω. Πάλευαν τα σώματα μας. Το δωμάτιο είχε αρπάξει φωτιά. Ξεκίνημα με εκείνη στα 4 και εγώ στα γονατα, να χαιδεύω και εκείνη να μας ρίχνει και καμιά που-και-που. Μετά της είπα να ανέβει πάνω μου ενώ εγώ ήμουν σε ύπτια θέση και ευχαριστιόμουν χάιδεμα σε στηθη, πλάτη και οπίσθια. Πιπίλιζα, φιλούσα, ρουφούσα ασταμάτητα. Δεν ήθελα να τελειώσω έτσι (κάποια άλλη φορά θα το κάνω), και της υπέδειξα να ξαπλώσει πάνω μου οπότε μάς γύρισα (με ταυτόχρονη επιτόπια περιστροφή) σε ιεραποστολικό, όπου και μετά από αρκετό λαχάνιασμα τέλειωσα. Λίντα σε ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά! Και να μπορούμε να ερχόμαστε.

Ήθελα να γράψω κάτι για τη Λίντα, αλλά ομολογώ ότι είχα πρόβλημα: δηλ. τί να γράψω για μιά κοπέλα που έχουν γραφτεί τόσα πολλά και καλά? Δεν έμεινε κάτι πού δεν ειπώθηκε! Τυχαίο που έχει ΤΟΣΕΣ και ΤΕΤΟΙΕΣ κριτικές? Μακάρι το κείμενο μου να ήταν αντάξιο των υπηρεσιών της. Η κοπέλα είναι φαινόμενο, τί να πώ!

Ερώτηση: Οι επίσημες τιμές στο site δεν είναι από τις φθηνότερες στην κατηγορία στούντιο, οι υπάρχουσες στουντιακές υποδομές όμως? (...βαθμοί!)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού