Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403505
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όπως έχω γράψει η Βαλεντίνα είναι ένα ακόμη από τα μέλη της τρόϊκας μου (ΤΟΡ-3). Τα έχω γράψει όλα για εκείνη. Έχει πάρει πάμπολλες κριτικές από πολλούς, νομίζω καλές ίσως και όλες. Ήθελα να γράψω ξανά για την κοπέλα, έχω πάει πολλές φορές (συνήθως προγρ. 69) και έχω γράψει μόνο στο 10% των επισκέψεων. Τέλος πάντων.

Λοιπόν η Βαλεντίνα, Τσέχα, με πανέμορφη επιδερμίδα, ~1,65μ (δεν είχα και μέτρο μαζί), με πλούσιο φυσικό στήθος ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΑΤΟ για ισπανικό. Ευκίνητη και νευρώδης. Πληθωρική. Με άφθονα πιασίματα και ωραία οπίσθια. Άτομο σπιρτόζικο, με χιούμορ, κεφάτο, προσεγμένη εμφάνιση, πεντακάθαρη, υπεύθυνη στη δουλειά της και με σεβασμό στον πελάτη (το καταλαβαίνεις από της συμπεριφορά της και από αυτά που σού λέει).

Και πάλι μπήκε δυνατά στο δωμάτιο. Με το χαριτωμένο της στυλ μού άρχισε την κουβέντα και χωρίς καθυστερήσεις πιάσαμε δουλειά με στοματική περιποίηση (όχι ακάποτο!). Τα περίφημα σούπερ προκαταρκτικά της! Συνέχεια με λίγο ισπανικό (...σιγά μην έχανα την ευκαιρία) και μετά εκείνη από πάνω, να μην χάσω το θέαμα, να χαιδεύω και να .... ρουφάω στήθη. Πέρασμα σε ιεραποστολικό για την μοναδική αίσθηση που μού δίνει. Τέλειωμα σε αυτή τη στάση απολαμβάνοντας τόσην ώρα τα δονούμενα από το σφυροκόπημα στήθη της. Παρατήρησε ότι σήμερα κράτησα αρκετά –εννοείται με την καλή έννοια, ΔΕΝ μού παραπονέθηκε ότι την άργησα/ΔΕΝ το έχει κάνει ποτέ. Δίκιο είχε. Άλλες φορές δεν κρατάω τόσο -πού να αντέξω ο κακομοίρης με τέτοια γυναικάρα! Συγγνώμη που το ξαναγράφω: αλλά θάθελα να τελειώνω 3 φορές και όχι μιά με τη Βαλεντίνα. Και όπως πάντα το σέρβις συμπληρώνεται με απομάκρυνση του προφ. από την ίδια! Μιλήσαμε λίγο, αλλά δεν είχε πολύ χρόνο καθώς μού είπε ότι περίμενε στο σαλόνι κόσμος, αλλά και κάποιος στο άλλο δωμάτιο. Παρόλαυτά ούτε τώρα ούτε και ποτέ άλλοτε μού έδειξε βιασύνες και ξεπέτες. Ζεστός αποχαιρετισμός με σταυρωτό φιλάκι και αγκαλιά. Βαλεντίνα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!

Με τη Βαλεντίνα ήμουν πάντα κερδισμένος. Σίγουρος ότι δεν πειραματίστηκα με άγνωστες χωρίς ρίσκα ούτε όσον αφορά τις υπηρεσίες ούτε και την υγιεινή & καθαριότητα. Η κοπέλα είναι αυθεντική, ζεστή, όχι προσποιητή. Διαθέτει τα δικά της ιδιαίτερα στοιχεία που την έχω στην κορυφή των επιλογών.

Για το στούντιο έχω ξαναγράψει ότι νιώθω εμπιστοσύνη και ότι δεν με κοροϊδεύουν κι ας μην έχει φαινομενικές πολυτέλειες. Θα συμπεράνω ότι οι χώροι που δουλεύει η Βαλεντίνα είναι καλοί. Από την άλλη έχει (από) τις λογικότερες τιμές. Αχ, μακάρι να διέθετα πολλά περισσότερα 50άρικα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού