Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 395 10
Sex Studio 328361
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Privilege, Space, Pacha, Amnesia, Eden, Es Paradis και τα GOGO GIRLS να χορεύουν ξέφρενα μισόγυμνα είτε σε κλουβί είτε πάνω στις μπάρες και να ξεσηκώνουν τον κόσμο. Ένα πρώην GOGO GIRL της ΙΒΙΖΑ ήταν και η Αντριάνα και τώρα που μεγάλωσε έγινε το wild horse της Θεσσαλονίκης.

Το πρώην GOGO GIRL της ΙΒΙΖΑ μετά από βαριά θητεία στο στριπτίζ το έριξε τελικά σε πρώην ελληνοclub της Θεσσαλονίκης που έγινε μπουρδέλο. Τεράστιος χώρος!
Στο πάρα πέντε για μιλφεή , ελκυστική τραβελόφατσα βγαλμένη από τα καλύτερα σκυλάδικα της Θεσσαλονίκης. Από φωνή κορμάρα και από γαμήσια και τσιμπούκια σκέτη τσόντα η κυρία που προσφέρει τα καλύτερα οριτζιναλ ισπανικά στην πόλη εδώ και πολύ καιρό. Ισπανίδα με πρόστυχη ομορφιά.

Τα μείον : Τι να κάνεις τα ακάποτα και τα ισπανικά όταν δεν μπορείς να πάρεις τον ποπό. Καθότι Ευρωπαία της αρέσουνε τα Ελληνικά τα παία αλλά δεν δίνει κόλο η κυρία. Ωραίο περιποιημένο μουνάκι με πολύ προσεγμένη και περιποιημένη καθαρή κολοτρυπίδα που δεν την δίνει με τίποτα. Στα 200 ευρώ ανέβασα την προσφορά και αυτή αρνήθηκε. Παραπάνω δεν ανέβηκε η προσφορά γιατί ένιωσα ότι ήμουνα σε πλειστηριασμό και θα αγόραζα πίνακα του Πικάσο. Αριστοκράτισσα και ακριβή το πρώην GOGO GIRL της ΙΒΙΖΑ. Σταθερή αξία της πόλης με βιογραφικό. Αλλά οι τιμές στο ακάποτο είναι πλέον για τους τουρίστες της πόλης που δεν πήγαν στην Ibiza γιατί οι ντόπιοι βρίσκουν ακάποτα πιο φθηνά. Και άμα πάτε στην Ibiza μην ξεχάσετε να πάτε στον San Antonio , εκεί τα ακάποτα είναι τζάμπα από τις μεθυσμένες τις Αγγλιδες χούλιγκανς!

Να πάτε!Στην Αντριάνα εννοώ. Είναι πιο κοντά....Που να τρέχετε τώρα στην Ισπανία...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
F
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού