Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824116
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Μαρίνα αποτελούσε πόθο που με απασχόλησε πολύ καιρό, ήρθε επιτέλους η ώρα της πραγμάτωσης. Κορυφαία κατά γενική ομολογία, αλλά και για μένα ιδανική, ο τύπος μου!!
Μετά το σπάσιμο του πάγου, αφού της συστήθηκα (είμαστε φίλοι στην παρούσα ιστοσελίδα) ακολούθησε μία διεγερτική εισαγωγή. Αρχίζει να με φιλά και να τρίβεται επάνω μου. Υπέροχη αίσθηση, τα λόγια περιττεύουν... Δε μπορούσα (=δεν ήθελα με τίποτα) να αντισταθώ σ' αυτή την κορμάρα και με βοήθησε σ' αυτό, λαμβάνοντας κατάλληλες θέσεις του σώματος. Αν και πήρα το απλό πρόγραμμα, η κοπέλα ήταν δεκτική και πρόθυμη στα ερωτικά μου καλέσματα, χωρίς βιασύνες και τσιγκουνιές. Φιλάκια γλυκά πέσανε με μισάνοιχτα χείλη, όχι όμως γλωσσόφιλα. Κάτι που δε με χάλασε καθόλου ούτε μου στέρησε διόλου την ηδονή για την οποία διψούσα.
Πίπα ονειρεμένη, δε θυμάμαι λεπτομέρειες, είχα περάσει "στην άλλη πλευρά"...
Έκανα ένα τιτάνιο αγώνα να κρατηθώ, κάτι που κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν μ' αυτό τον παίδαρο. Οι εκφράσεις της και τα καυλιάρικα γελάκια με ήχους ερωτικών γουργουρισμάτων είναι όλα τα λεφτά. Ο αγώνας μου είχε αρκετή επιτυχία μπορώ να πω, χάρη στην όρεξη που μου ενέπνεε η συγκεκριμένη γυναίκα αλλά και στη συμμετοχή και τη δεκτικότητά της. Έκανα ό,τι μπορούσα, επιστρατεύοντας τη φαντασία μου. Δεν είχα αποφασίσει με ποιο τρόπο θα ήθελα να τελειώσω, όταν κάποια στιγμή που βγήκα, μου τον αρπάζει στο στόμα και τον περιποιείται εκστασιάζοντας με. Ήταν και το θέαμα τόσο ερεθιστικό, που σκέφτηκα ότι έτσι θα ήταν ο καλύτερος τρόπος "τερματισμού". Όπως και έγινε. (Ασφαλώς με σκουφί.)
Δεδομένου ότι δεν έχω δοκιμάσει μεγάλη γκάμα στουντιοκόριτσων, η Μαρίνα παίρνει ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ τα πρωτεία στην προσωπική μου ως τώρα στουντιακή εμβέλεια Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
kostas-1971
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού