Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367789
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Σήμερα επίσκεψη μετα απο την δουλειά μιας και ειχαμε ελευθερία κινήσεων. Χτυπώ κουδούνι , ανοίγει αυτοματα η πορτα .... κάθομαι και ξαφνικα εμφανίζονται δυο πιπίνια , η Αλεξανδρα και η Σαμπρινα !!! Η Τσατσα πουθενά , και η πρωτη αρχισε να παρουσιάζει τον εαυτο της και την Σαμπρινα !!! Δεν μου εχει ξανασυμβεί !!! ΟΚ λεω παμε παρακάτω . Επιλέγω για κακή μου τύχη την Σαμπρινα καθως ειχε σαφώς προβάδισμα στο στήθος !
Δωματιο καθόλου καθαρό , και μια φωνη νταβά πισω απο δωμάτιο να μιλάει με τσατσά για οικονομικά ! Ξενέρωσα και ελεγα να φυγω ... αλλα λεω ας δοκιμάσω για να μην παει χαμένο το 50αρικο !
Μπαίνει λοιπον η Σαμπρινα με ενα χαμόγελο ξεντύνεται και αρχιζει να μου τον παίζει, αδιάφορη και αμίλητη !!! Προσπάθησα να της μιλήσω να πιασω κουβέντα ... μάταια ομως !!! Τσιμπούκι καλό αλλα μου εχουν πάρει και καλύτερο. Πισω κολλητό, καλή η θεα αλλα καμια μα καμια συμμετοχή !!! Ειπα μεσα μου , αντε να τελειώνω να την κανω!
Ακομα λυπάμαι το 50αρικο συναθλητές ! Επεσα σε bad day ? Τι να πω ! Να τονίσω οτι ο συγκεκριμένος χωρος έβγαζε μια απαίσια μυρωδιά .... , σε αντίστοιχα με το Αντιοχείας που επισκευτικα πρόσφατα !
Σίγουρα δεν θα ξαναπατήσω !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2011
Στο συγκεκριμένο στούντιο την έχω πατήσει κι εγώ, δηλαδή ενώ ήμουν μέσα με την κοπέλα, άκουγα την τσατσά να τσακώνεται, μάλλον μιλώντας στο κινητό της και γράφοντας στα ανύπαρκτα παπάρια της ότι η διαπεραστική, αντιπαθέστατη και στριγγλιάρικη φωνή της τρυπούσε τ' αυτιά μου και με εμπόδιζε να συγκεντρωθώ... Αυτή ήταν και η μόνη "συνεισφορά" της τσατσάς, γιατί κατά τα άλλα ουδέποτε εμφανίστηκε! Ευτυχώς η κοπέλα (Μαριάννα) το έσωσε, έχω γράψει και σχετική κριτική αλλά εννοείται ότι από κει δεν θα ξαναπεράσω ούτε απ' έξω.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1