Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825119
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την Κέλλυ, 22 07 2011 απόγευμα στο special των 100 ευρώ στο 4 δωμάτιο νεαρή κοπέλα μελαχρινή ψηλή την οποία οι φωτογραφίες την αδικούν γιατί είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά.
Μιλάει πολύ καλά ελληνικά ειναι δεκτικότατη και συννενοήθηκα μαζί της για ότι ήθελα και δεν μου χάλασε το χατήρι σε τίποτα.

Με αναμονή 30+ λεπτών λόγω άλλου συναγωνιστή που χρησιμοποιούσε το ίδιο δωμάτιο αν και η υπηρεσία μου πρότεινε να πάω στο 3 ανεβαίνω στο 4 δωμάτιο τεράστιο καθαρό με αρκετά αξεσουάρ περισσότερα από την προηγούμενη φορα που είχα πάει καθώς και με κάθισμα-τουαλέττα μέσα και ησυχία. Βέβαια έριξα και την ματιά μου στο 3 δωμάτιο το οποίο και αυτό έχει την χάρη του έχοντας τουλέτα στα ενδότερα για καλύτερο pissingΧαμόγελο) και μικρό "σταυρό" .

Μπαίνω λοιπόν μέσα ανεβαίνει η Κέλλυ της εξηγώ τι ήθελα προτίμησα κατ ιδίαν και όχι μέσω εσωτερικού τηλ , παιδιά πολύ συμαντικό να τα λέτε όλα δεν είναι μάγος ο άλλος να τα γνωρίζει από μόνος του, (spitting footfetish humiliation pissing caning) της είπα να βάλει και φούστα και παπούτσια που προτιμούσα και ξεκίνησε το παιχνίδι με foot fetish verbal humiliation trampling pissing πραγματικά ότι της είπα το ανέπτυξε υπέροχα με ωραία στιγμή όταν ανέβασε απάνω και τη Νεφέλη για καλύτερο humiliation βλεποντάς με και οι δύο δεμένο και κορυφαία στιγμή όταν με κατούρησε καταπίνοντάς μερικά και φτύνοντάς με σε συνδιασμό με trampling.

Κανένα ίχνος βιασύνης ούτε πίεσης καμία ενόχληση από κανέναν θα έβαζα παραπάνω βαθμολογία στην κοπέλα αλλά δεν αφήνει το σύστημα
Παρκινγ δύσκολο με αυτοκίνητο είναι στένωμα υπηρεσία ευγενική χωρίς να ενοχλεί αλλά συνηστώ συννενόηση μόνο με τις κοπέλες για εξειδικευμένα πράγματα.

Φυσικά θα το ξανατιμήσω το μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
11 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού