Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403866
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δυστυχώς θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες συναγωνιστές!!! Εγώ δεν είδα ούτε όρεξη,ούτε διάθεση, ούτε πολλά προκαταρτικά(δεν υπήρχε άλλος και όσο είμασταν μέσα δεν χτύπησε κουδούνι), ούτε δεκτικότητα. Γενικά μου την σπάει όταν πάει η κοπέλα να με καθοδηγήσει.Θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο.Αμα είναι να πληρώνω για να κάνω αυτά που γουστάρει αυτή,τότε ας πληρώσει αυτή. Το ένα της ξίνιζε και το άλλο της βρώμαγε και καμία όρεξη ούτε για πίπα. Κρίμα πάντως γιατί είναι γυναικάρα και έχει απίστευτη επιδερμίδα και στήθος.Το πιο κουλό που μου είπε ήταν ότι την πείραζαν τα νύχια μου,τα οποία τα έκοψα.....χθες!!!!!!! Τι διάολο, να τα βγάζω με τανάλια??
Πως να μην σου γυρίζει το μυαλό μετα!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
184
Πόντοι:
896
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2011
Kαλά,επειδή είμαι ένας από τους προλαλλήσαντες σε τι διαφωνείς μαζί μου?Δεν έχω δει την Στεφανία ούτε ζωγραφιστή εγώ και ούτε έχω περάσει μαζί της.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφωνία σου.Και απ'ότι βλέπω,δεν έχει γράψει κανείς από τους από κάτω για αυτήν και απορώ μαζί σου!!!
28 Ιουλίου, 2011
Τη νταρτνανα Στεφανια με τις βυζαρες, την ειχα κι εγω στα υποψην ως φαν του ειδους και γιατι ειχε καλες κριτικες. Τη δοκιμασα πριν λιγους μηνες στο Θησεως 365. Δεν ειχα γραψει τοτε κριτικη γιατι το θεωρησα συμπτωματικη παραφωνια/ατυχια. Δεν ειχα δει ουτε μια κακη κριτικη για αυτη. Τι ειχε γινει: Ερημια στο στουντιο (ως συνηθως εκει). Μπηκε στο δωματιο με εμφανη ορεξη, λεω καλα θα περασουμε. Χτυπησε το κουδουνι και εφυγε σφαιρα! Μου λέει μισο λεπτο ερχομαι! Δεν αργησε πολυ και ξαναριχτηκε παλι με ορεξη στη μαχη. Πάνω που φχαριστιομουνα βυζους μου λεει: "μωρο μου θα σε περιποιομουνα πολυ ώρα, αλλά εχει ερθει ενας πολυ τακτικος μου πελατης, εχει κλεισει ραντεβου για μια ωρα μαζι μου, ελα να βαλουμε το προφυλακτικο να με γαμησεις". Ξενέρα...

Τώρα βλέπω ότι μπορεί και να μην ήταν συμπτωματικό...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2