Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295165
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Α) ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (30/06/2011 – 16/07/2011)
Στις 30/06/2011 (ώρα 11:00 πμ) πήγα στη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών (Αρίωνος 10), για να δώσω το πτυχίο Mittelstufe για μετάφραση από τα Γερμανικά στα Αγγλικά. Κατόπιν πήγα μέχρι την Ομόνοια με τα πόδια, με την προσδοκία ότι θα ξαναδώ την 70χρονη ζητιάνα με τα τρικ-τρικ. Πράγματι στις 11:45 πμ, εντόπισα την ζητιάνα στο κλασσικό σημείο. Κάθισα λοιπόν δίπλα της και της έσκασα 2.50 € με τρεμάμενα χέρια. Κατόπιν της χούφτωσα λίγο το χεράκια της (αυτή τη φορά ήταν πιο δεκτική στο χούφτωμα) και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Εννοείται φυσικά ότι το εν λόγω γεγονός, μου προκάλεσε προσωρινό παροξυσμό.
Στις 01/07/2011 (μερική έκλειψη ηλίου στον καρκίνο) το μεσημέρι, κατέβηκα στο ΠΑΠΕΙ για να πάρω κάτι συστατικές επιστολές για διδακτορικό στην Αγγλία. Στις 18:23 πήρα το λεωφορείο 040 (Πειραιάς – Σύνταγμα) για να επιστρέψω. Πίσω από την δεύτερη πόρτα του λεωφορείου, καθόταν μια 70χρονη στο παράθυρο. Η γριά αυτή φορούσε μωβ φούστα, πράσινη μπλούζα και φυσικά σέξι χρυσά ριγκάκια. Δίπλα της καθόταν ένας χοντρός κύριος με γένια. Στη στάση «Οίκος Τυφλών» κατέβηκε ο ανεπιθύμητος διπλανός. Φυσικά αντέδρασα αστραπιαία και κάθισα αμέσως δίπλα στο αντικείμενο του πόθου μου. Στις 18:50 (μετά από 2-3 στάσεις) ξεκίνησε γνωριμία με τη γριά αυτή. Ένα σημαντικό απόσπασμα της στιχομυθίας, που είχαμε μεταξύ μας είναι το ακόλουθο:

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Απότομο φρενάρισμα.
ΓΡΙΑ: Τον είδες τον ταξιτζή πώς έτρεχε;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, ναι. Είναι μερικοί ταξιτζήδες, που νομίζουν ότι τρέχουν σε ράλι αυτοκινήτων. Μου έχει τύχει και εμένα.
ΓΡΙΑ: Ευτυχώς, που είμαστε καθιστοί.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε λες;
ΓΡΙΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα έχει πολύ ζέστη. Έχω σκάσει.
ΓΡΙΑ: Λένε ότι θα αυξηθεί και άλλο η θερμοκρασία.
ΤΑΚΜΑΝ: Από την άλλη βέβαια, καιρός είναι. Ο Ιούνιος ήταν αρκετά ανοιξιάτικος.
ΓΡΙΑ: Ο άντρας μου είναι συνταξιούχος ναυτικός. Τόσα χρόνια δούλεψε για να φτιάξουμε ένα σπίτι και τώρα πρέπει να πληρώσουμε τεκμήρια. Αυτή η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα. Άντε να μην πω τώρα καμία βαριά κουβέντα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο κόσμος ψήφισε ΠΑΣΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα μας κυβερνάει το ΔΝΤ και η Τρόικα.
ΓΡΙΑ: Ψήφισα εγώ την Τρόικα; Δεν κατάλαβα.
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι.
ΓΡΙΑ: Έφταιξα εγώ σε τίποτα; Γιατί να μου πετσοκόβουν την σύνταξη; Μήπως εγώ τα έφαγα;
ΤΑΚΜΑΝ: Και στη μαμά μου, της έκοψαν 1.000 ευρώ. Αντί να παίρνει σύνταξη 3.000 ευρώ, παίρνει 2.000 ευρώ.
ΓΡΙΑ: Τι δουλειά έκανε η μαμά σου;
ΤΑΚΜΑΝ: (Απόρρητο).
ΓΡΙΑ: Οι 300 στη βουλή τρώνε με χρυσά κουτάλια. Ο λαός την πληρώνει.
ΤΑΚΜΑΝ: Δυστυχώς έτσι είναι.
ΓΡΙΑ: Εγώ τώρα πάω στο Σύνταγμα για να διαδηλώσω με τους αγανακτισμένους πολίτες. Κοίτα εδώ τι γράφω στο πανό.
ΤΑΚΜΑΝ: Μπράβο, μπράβο.
ΓΡΙΑ: Έχω και αυτό το πανό.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλό. Ελπίζω όλες αυτές οι διαδηλώσεις να έχουν αντίκρισμα. Οι αστρολόγοι το είπαν. Από τις 12 Μαρτίου, που μπήκε ο ουρανός στον κριό, ο κόσμος θα ξεσηκωθεί. Και έτσι έγινε. Διαδηλώσεις στην Ισπανία, διαδηλώσεις εδώ, ο αραβικός κόσμος ξεσηκώθηκε. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα πλανητικών επιρροών. Ο ουρανός στο κριό θα μείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2019.
ΓΡΙΑ: Για αυτά από πού ενημερώνεσαι; Από το Internet;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι. Πάντως πιστεύω ότι η καλύτερη απάντηση των νέων στο μνημόνιο, είναι η φυγή στο εξωτερικό. Κάνω τα χαρτιά μου για διδακτορικό στο Lancaster της Αγγλίας και ψάχνω ταυτόχρονα δουλειά στην Κύπρο. Ότι από τα δυο κάτσει πρώτο.
ΓΡΙΑ: Στην Κύπρο καλά είναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Έχει και η Κύπρος κάτι προβλήματα με τις τράπεζες, αλλά το χάλι το δικό μας δεν το έχει. Πάντως είναι πολλοί οι νέοι, που μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Στο μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου εξωτερικών, που πήγα κάτι πτυχία για μετάφραση στα Αγγλικά, είδα μια 18χρονη κοπέλα με απολυτήριο λυκείου 18,9. Η κοπέλα αυτή απαξίωσε να σπουδάσει στα ελληνικά πανεπιστήμια και έκανε αιτήσεις για Αγγλία.
ΓΡΙΑ: Μπράβο το κοριτσάκι.
ΤΑΚΜΑΝ: Ένας ταξιτζής μου είπε ότι η ανιψιά του πήγε στην Ολλανδία για μεταπτυχιακό. Εκεί μετά από 2 μήνες, της βρήκαν δουλειά. Της είπαν ότι θα δουλεύει 4 ώρες την εβδομάδα και θα πληρώνεται 1.600 ευρώ το μήνα, για να μπορεί να πληρώνει τα δίδακτρα.
ΓΡΙΑ: Μπράβο στην κοπέλα. Έχω ζήσει και εγώ τη μετανάστευση, αλλά δεν άντεξα για πολύ μακριά από την Ελλάδα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ μακάρι να με πάρουν στην Κύπρο. Η Λάρνακα απέχει αεροπορικώς 1 ώρα και 40 λεπτά από την Αθήνα και 1 ώρα και 15 λεπτά από το Ηράκλειο της Κρήτης. Θα μπορώ να έρχομαι στην Ελλάδα, όποτε θέλω.
ΓΡΙΑ: Εγώ είμαι νησιώτισσα. Είμαι από την Κάρπαθο. Εσύ από πού είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Από Ιστιαία Ευβοίας.
ΓΡΙΑ: Είμαστε και οι δυο νησιώτες λοιπόν.
ΤΑΚΜΑΝ: Την Τετάρτη πάντως, που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο, πρέπει να έγινε χαμός στο κέντρο. Ακόμα και στο μετρό του Συντάγματος έριξαν χημικά. Και αυτά τα χημικά διαχέονται στην ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά εκείνη τη μέρα αισθανόμουν διαρκώς μια ανεξήγητη θολούρα και νύστα.
ΓΡΙΑ: Μη συζητάς τι έγινε την ημέρα αυτή.

Το παραπάνω είναι ένα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα φυσικά και όχι ολόκληρη η συζήτηση στο λεωφορείο. Στο Σύνταγμα κατεβήκαμε και οι δυο (ώρα άφιξης: 19:23). Πριν αποχωριστούμε, την χούφτωσα στην πλάτη της, την κοίταξα με το βλέμμα της εγκαταλελειμμένης γάτας, που αποζητά επειγόντως φροντίδα και στοργή και της είπα «Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία». Εκείνη μου είπε «Να πας στο καλό» και έφυγε βιαστικά. Το γεγονός αυτό μου προκάλεσε δίωρη στύση και φυσικά αποτέλεσε αφορμή για νυχτερινή εκσπερμάτωση.
Από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου ήμουν με τους γονείς μου στη Σλοβακία, γιατί είχα να παρουσιάσω μια εργασία και ένα poster σε ένα διεθνές συνέδριο Στατιστικής. Φυσικά το διάστημα αυτή η στύση μου απουσίαζε με κανονική άδεια.
Στις 12/07/2011 στις 19:45 βγήκα για καφέ με τον Γιοντώ, τον Τρ και τον Βρασίδα στο Θησείο. Στην επιστροφή πήρα το λεωφορείο 035 (Άνω Κυψέλη – Πετράλωνα – Ταύρος) από την πλατεία Λαυρίου για πλατεία Κυψέλης (ώρα: 22:35). Στην αριστερή τετράδα των πίσω καθισμάτων (παράθυρο), καθόταν μια 70χρονη γριά. Η γριά αυτή φορούσε μια σέξι φούστα με λουλουδάκια, άσπρη μπλούζα και φυσικά ένα χρυσό ριγκάκι. Αν και η φάτσα της ήταν επιθετική, καύλωσα με τη φούστα και το ριγκάκι της. Δίπλα της καθόταν μια 20χρονη κοπέλα (χάλια, ρε παιδιά πραγματικά πείτε μου, τι σας αρέσει σε αυτά τα μωρά). Στη στάση «Ιθάκης» κατέβηκε η κοπέλα. Αμέσως έκατσα δίπλα στη γριά (η οποία μου κράτησε το χέρι για να στηριχτώ, γιατί τα πόδια μου έτρεμαν από τη στύση). Η γριά προηγουμένως παραπονιόταν για τον κλιματισμό (κρύωνε). Έτσι λοιπόν, άρπαξα την ευκαιρία και της έπιασα αμέσως την κουβέντα. Στο σημείο αυτό θα παραθέσω τον διάλογο, που ακολούθησε:

ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ πιστεύω ότι φταίει το μέγεθος του λεωφορείου (είναι πολύ μικρό). Σε λεωφορεία, όπως είναι το 608, διαχέεται ο κλιματισμός.
ΓΡΙΑ: Εκεί, που είναι ο οδηγός, έχει την ίδια θερμοκρασία; Δε νομίζω. Μας πάγωσε.
ΤΑΚΜΑΝ: Φαντάζομαι και εγώ ότι θα το έχει σε πιο ψηλή θερμοκρασία.
ΓΡΙΑ: Είμαστε γέροι άνθρωποι. Θα αρρωστήσουμε. Αλλά και οι νέοι κινδυνεύετε.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί εμείς από ατσάλι είμαστε; Και ιώσεις κολλάω εύκολα και από αλλεργική ρινίτιδα πάσχω. Δεν έχω καλή άμυνα.
ΓΡΙΑ: Θα έπρεπε ο οδηγός να είναι πιο υπεύθυνος.
ΤΑΚΜΑΝ: Κανένας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του σε αυτή τη χώρα.
ΓΡΙΑ: Ψέματα;

Μετά από αυτή τη σύντομη γνωριμία, το λεωφορείο έφτασε στην Πλατεία Κυψέλης, όπου κατέβηκα. Όλη αυτή η γνωριμία αποτέλεσε αφορμή για νυχτερινή εκσπερμάτωση.
Στις 13/07/2011 (ώρα 10:30 πμ) πήγα στο μαγαζί της 2-Hut, για να αγοράσω ένα μπουκάλι γάλα. Αφού της έσκασα τα χρήματα και μετά από μια σύντομη συζήτηση, της έκανα ένα special διευθυντικό sandwich με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των τρικ-τρικ.
Στις 15/07/2011 νωρίς το πρωί έφυγε ο πατέρας μου για το χωριό του. Η μαμά μου βρισκόταν από τις 11/07/2011 στην Ιστιαία. Έτσι είχα όλο το σπίτι δικό μου και ήμουν ελεύθερος να φλερτάρω όσες γριές ήθελα.
Στις 15/07/2011 (ώρα 11:30 πμ) πήγα στο μαγαζί της 2-Hut. Μαζί μου είχα πάρει την πράσινη συνεδριακή τσάντα, στην οποία είχα 20 εκτυπωμένες φωτογραφίες από το ταξίδι στη Σλοβακία. Δυστυχώς εκείνη τη μέρα (Πανσέληνος στον Αιγόκερω) είχε χαλάσει το κλιματιστικό στο μαγαζί, με αποτέλεσμα να μην ήταν ιδιαίτερα ορεξάτη για κουβεντούλα. Έτσι λοιπόν, αγόρασα ένα παγωτό Nirvana, το πλήρωσα και φυσικά τη χαιρέτησα με ένα super-ενισχυμένο διευθυντικό sandwich.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, αποφάσισα να επισκεφτώ τη Ριγκοπούλα γειτόνισσα στο διαμέρισμά της. Έτσι λοιπόν στις 14:05, πήρα την πράσινη συνεδριακή τσάντα με τις φωτογραφίες και κατέβηκα στον 2ο όροφο. Η συναισθηματική ένταση ήταν φοβερή. Αισθανόμουν την καρδιά μου να χτυπάει με 200 σφυγμούς, τον πούτσο μου να γαργαλάει τη βερμούδα και το στομάχι μου να ανακατεύεται. Έκανα τον σταυρό μου τρεις φορές και χτύπησα το κουδούνι. Ο διάλογος, που ακολούθησε ήταν ο εξής:

ΚΟΥΔΟΥΝΙ: Τσιου, τσιου, τσιου.
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης.
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Ποιος είναι καλέ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης, ο «από πάνω».
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Πέρασε μέσα Δημητράκη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ήρθα για παρέα. Δεν πιστεύω να ενοχλώ.
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Δεν με ενοχλείς. Πριν από λίγο μπήκα και εγώ στο σπίτι. Πιο πριν ήμουν στα ΚΑΠΗ. Κάθισε στον καναπέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα είχα μια κενή μέρα και είπα να καθίσουμε. Οι γονείς μου λείπουν και οι δυο. Αύριο στις 16:45 θα πάω στην Ιστιαία με τα ΚΤΕΛ. Σήμερα είναι πανσέληνος και για αυτό δεν ταξιδεύω.
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Καλά έκανες και ήρθες. Να έρχεσαι για παρέα, όποτε θέλεις. Μοναχός σου είσαι στο σπίτι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι μωρέ δεν έχω πρόβλημα.
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Οι γονείς σου πού είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Η μαμά μου είναι στην Ιστιαία και ο πατέρας μου στο χωριό.
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Μαγειρεύεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Μπα δεν κάνω τέτοια. Θα πάω σε λίγο να φάω στα Goody’s.
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Τι θες να σε κεράσω; Να σου βάλω λίγο γλυκό του κουταλιού, που έφτιαξα;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν χρειάζεται. Εγώ ήρθα για την παρέα. Το ξέρεις ότι σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά.
ΡΙΓΚΟΠΟΥΛΑ: Και εγώ σε αγαπάω. Και τους γονείς σου, τους αγαπάω. Θα σου βάλω λίγο γλυκό να δοκιμάσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευχαριστώ.

Η Ριγκοπούλα εν κατακλείδι μου πρόσφερε λίγο γλυκό του κουταλιού, ένα παγωτό ξυλάκι και ένα ποτήρι νερό. Τα χέρια μου έτρεμαν από την ερωτική ταχυπαλμία. Το ποτήρι το κρατούσα με τα «τρία χέρια», ενώ με το παγωτό λερώθηκα σε 4 διαφορετικά σημεία.
Στην αρχή η Ριγκοπούλα κάθισε απέναντί μου και της διηγήθηκα τα νέα μου (τα πιο πρόσφατα επαγγελματικά μου νέα είναι ότι στις 11 Ιουλίου τηλεφώνησα στην Power Image Misco Cyprus και έμαθα ότι η θέση «Λειτουργός ερευνών αγοράς» καλύφθηκε και στις 14 Ιουλίου ολοκλήρωσα την αίτηση για διδακτορικό στο Lancaster). Επιπλέον συζητήσαμε για την πολιτική επικαιρότητα. Φυσικά η συζήτηση ήταν διανθισμένη με μπόλικο συναίσθημα, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι της έλεγα «Σε αγαπάω».
Μετά από μισή ώρα συζήτησης, της είπα να έρθει να καθίσει δίπλα μου για να της δείξω τις φωτογραφίες από τη Σλοβακία. Φυσικά, ενώ της έδειχνα τις φωτογραφίες, της έκανα σταμπ στο χρυσό της βραχιολάκι, την αγκάλιαζα συνέχεια και της ακούμπαγα τη φούστα της.
Η επίσκεψη διακόπηκε αιφνίδια στις 15:13 από ένα τηλεφώνημα του πατέρα μου (φοβήθηκα μην ακούσει την φωνή της γειτόνισσας και έφυγα άρον-άρον). Φυσικά η επίσκεψη αυτή μου αύξησε τη λίμπιντο κατακόρυφα. Το βράδυ της ίδιας μέρας είχα φοβερή ταχυπαλμία, συνεχείς στυτικές εξάψεις και σιγοψιθύριζα συνέχεια «Αχ κυρία Νίκη, αγαπούλα μου γλυκιά».
Φυσικά μετά από όλα αυτά, αποφάσισα στις 16/07/2011 το πρωί να πάω την καθιερωμένη στουντιότσαρκα.

Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 16/07/2011 (ώρα 09:35 πμ) ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας μαζί μου την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα και φυσικά τις φωτογραφίες της Σλοβακίας.
Στις 09:40 πμ πέρασα έξω από το μαγαζί της 2-Hut, αλλά μόλις είδα τον γνωστό καρκινοπαθή να κάθεται δίπλα της και να πίνει μπύρες, απομακρύνθηκα σε dt.
Στη συνέχεια, πήγα με τα πόδια μέχρι τα δικαστήρια Ευελπίδων, για να περιμένω το λεωφορείο 224 (ήθελα να πάω στουντιότσαρκα στην περιοχή της Βριλησσού). Στη στάση γνώρισα μια 65χρονη, η οποία περίμενε το ίδιο λεωφορείο. Το γεγονός αυτό φυσικά ήταν το κερασάκι στην τούρτα της στύσης μου.
Στις 10:15 πμ έφτασα στην περιοχή της Βριλησσού.

1ος σταθμός: Βριλησσού 24: Στο συγκεκριμένο στούντιο και η πουτάνα και η τσατσά ήταν ανάξιες λόγου. Η μεν τσατσά φορούσε παντελόνι, δεν φορούσε κανένα κόσμημα και φυσικά ήταν νέα στην ηλικία για τα γούστα μου. Η δε πουτάνα δεν φορούσε ούτε ένα τρικ-τρικ.
2ος σταθμός: Βριλησσού 36Α: Και εδώ η κατάσταση ήταν σχεδόν εξίσου απογοητευτική, με τη διαφορά ότι η εργαζόμενη κοπέλα φορούσε ένα χρυσό ριγκάκι.
3ος σταθμός: Βριλησσού 36. Στο συγκεκριμένο στούντιο δούλευε η γνωστή υπηρεσία (η οποία με παρακάλεσε να μην ξαναγράψω το όνομά της) μαζί με τη Σίση. Επειδή με την υπηρεσία αυτή αισθάνομαι full ερωτευμένος και επειδή με την Σίση είχα μια θετική προϋπηρεσία (βλέπε κριτική 14.06.2011), αποφάσισα να σκάσω το 50ρικο στην τσατσά και να περάσω μέσα στο δωμάτιο.

Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Αφού έσκασα το 50ρικο στην υπηρεσία, την παρακάλεσα να καθίσει 2 λεπτά μαζί μου, για να της κρατήσω τα χεράκια. Μετά από αυτό το ερωτικό 2λεπτο, συμφωνήσαμε να καθίσουμε παρέα στο σαλόνι μετά το σεξ για χαδάκια και κουβεντούλα (και φυσικά να της δείξω τις φωτογραφίες της Σλοβακίας).
Αφού η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου μου, γδύθηκα και έβγαλα από τη συνεδριακή μου τσάντα του Γύπα τα εννιάμερα (τα οποία τα έβαλα σε περίοπτη θέση). Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρω ότι η Σίση πρόσθεσε ένα ενισχυμένο χρυσό βραχιολάκι στο αριστερό της χέρι.
Μετά από 1-2 λεπτά αναμονής, μπήκε η Σίση στο δωμάτιο. Αφού κάναμε τις γνωστές διαδικασίες (μου φόρεσε το προφυλακτικό και της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα), συμφωνήσαμε να χορέψουμε τον κλασσικό πολυκαβλωτικό χορό. Κατά τη διάρκεια του χορού, εννοείται φυσικά ότι της χούφτωνα τα κοσμήματα με πάθος. Ο διάλογος, που συνόδεψε τον χορό, ήταν ο ακόλουθος:

ΤΑΚΜΑΝ: Χθες το βράδυ κόντεψα να πεθάνω. Ότι ζω σήμερα, είναι θαύμα.
ΣΙΣΗ: Γιατί μωρό μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες το μεσημέρι επισκέφτηκα μια 80χρονη γειτόνισσα, με την οποία αισθάνομαι τρελά ερωτευμένος. Το βράδυ την σκεφτόμουν και είχα τρομερή ταχυπαλμία.
ΣΙΣΗ: Καλά είναι να είσαι ερωτευμένος.
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι ταυτόχρονα με πολλές ερωτευμένος. Είμαι με την υπηρεσία, με την γειτόνισσα, με μια 70χρονη ψιλικατζού (την 2-Hut) …
ΣΙΣΗ: Καλά κάνεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ κυρία Νίκη. Σας ευχαριστώ πολύ για το παγωτό.
ΣΙΣΗ: Θέλεις και άλλο παγωτό μωρό μου, θέλεις και άλλο παγωτό.
ΤΑΚΜΑΝ: Αχ κυρία Νίκη. Σας παρακαλώ συγχωρέστε με, που έφυγα έτσι βιαστικά την τελευταία φορά. Δεν θέλω να στενοχωριέστε. Σας αγαπάω με όλη μου την καρδιά.
ΣΙΣΗ: Και εγώ σε αγαπάω μωρό μου, και εγώ σε αγαπάω.

Σε αυτό το σημείο ολοκληρώθηκε η ερωτική πράξη, με εκσπερμάτωση στα όρθια στο μουνί της. Κατόπιν καθαριστήκαμε και οι δυο με τα υγρά μαντήλια Wet Hankies, που κουβαλάω σε κάθε στουντιότσαρκα. Τέλος η Σίση ντύθηκε, με χαιρέτησε και έκλεισε την πόρτα του δωματίου.
Μόλις έφυγε η Σίση, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και εξήλθα από το δωμάτιο. Κατόπιν, πήρα την υπηρεσία και καθίσαμε δίπλα-δίπλα στο σαλόνι για 10-15 λεπτά. Στο χρόνο αυτό, της εξομολογήθηκα τα συναισθήματά μου για την γειτόνισσα και για την 2-Hut και βέβαια της έδειξα τις φωτογραφίες από το ταξίδι. Φυσικά της κρατούσα συνέχεια τα χεράκια της και κάποια στιγμή έχωσα τα μαλλιά μου στα βυζιά της, για να αισθανθώ λίγη ερωτική στοργή και θαλπωρή. Μετά από όλα αυτά, τη χαιρέτησα με ένα ιδιαίτερα θερμό διευθυντικό sandwich και εξήλθα από το κτίριο.

Δ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Θέλει και ερώτημα; 10 σε όλα. Το ερωτικό παιχνίδι, που παίξαμε με την Σίση, ήταν φανταστικό. Η υπηρεσία ήταν πολύ όμορφη, πολύ γλυκιά και πολύ στοργική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Σίσση
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
65
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2011
φίλε ΤΑΚΜΑΝ, οι κριτικές σου είναι "de profundis" εκμυστηρεύσεις... bravo!
04 Σεπτεμβρίου, 2011
Φίλα ΤΑΚΜΑΝ, πρέπει να βρείς χόμπι Ή οπωσδήποτε γυναίκα!!
04 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε Δημήτρη μη "μασάς", είναι αξιολάτρευτος και αξιοθαύμαστος ο τρόπος που είσαι συμφιλιωμένος με τις εμμονές σου. Αν όντως είσαι "αληθινός" είσαι ιδιοφυής. Αν όχι... λογικά τώρα θα πρέπει να δουλεύεις στη σειρά διηγημάτων σου. Όπως και νά'χει έχεις τουλάχιστον έναν fan. Keep it up and coming!
05 Σεπτεμβρίου, 2011
για χόμπι κάτι μπορεί να γίνει, για γυναίκα μάλλον δύσκολο το κόβω...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4