Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 86 10
Sex Studio 111249
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου και εκπλήρωσα την υπόσχεση μου πηγαίνοντας σε εκείνη το απόγευμα της Παρασκευής.
Περπατούσα αργά με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι κάτω από τον ήλιο που ακόμα έκαιγε.Ο ίδρωτας έτρεχε στο μέτωπο μου και ένιωθα την ανάγκη να κάνω μια στάση.
Μετά από την επισκεψή μου σε κάποια από τα στούντιο της περιοχής του Βοτανικού κατέληξα στο συγκεκριμένο για δύο λόγους.Πρώτον εκεί αντίκρυσα την Αλεξάνδρα,που είχα περάσει καταπληκτικά μαζί της στο Βουλιαγμένης 83 αλλά είχε άλλο όνομα και δεύτερον με κέρδισε η κυρία που μου άνοιξε τη πόρτα κάνοντας με να νιώθω τρομερή άνεση στο χώρο.
Η Αλεξάνδρα είναι η Τσέχα Μίλβα,προσωπικά νόμιζα ότι έχουν μόνο ένα όνομα.Το χρωματιστό φορεματάκι της άφηνε λίγο ακάλυπτα τα μπούτια της ενώ το μπούστο της τονιζόταν έντονα προκαλώντας και ερεθίζοντας τις αισθήσεις μου!
Ζήτησα να πλυθώ και αμέσως μου δώσανε μια καθαρή πετσέτα και πήγα στο μπάνιο.Το δωμάτιο ήταν ένα συμπαθητικό δωμάτιο μπουρδέλου χωρίς καμιά περισσή πολυτέλεια αλλά ήταν αξιοπρεπές.
Τώρα τι λόγια να γράψω για την Αλεξάνδρα που δεν είχα γράψει την περασμένη φορά?Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά ένιωθα μια περίεργη οικειότητα μαζί της.Μιλήσαμε και με κανάκεψε.Ένιωσα ξαφνικά μια περίεργη αίσθηση.Ένα ρίγος διέτρεξε το σώμα μου ενώ εκείνη ξεκινούσε με το πρώτο στάδιο της μύησης:τα προκαταρκτικά.Κατανάλωσε αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά μέχρι να με ετοιμάσει για τον στοματικό έρωτα.Καταπληκτική!Τον βρίσκω καταπληκτικό το στοματικό έρωτα που κάνει.Στο επόμενο στάδιο της μύησης απλά η ηδονή αυξήθηκε!Η συμμετοχή της με έκανε να νιώσω θεός.Αυτή τη φορά ήθελα να με καθοδηγήσει και να πάρει εκείνη τις πρωτοβουλίες.Αλλάξαμε αρκετές στάσεις και έγινε καλό παιχνίδι.Καλύτερη στάση ήταν με εκείνη στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι.
Το απόλαυσα δεόντως σε βαθμό που πίστεψα για κάποια δευτερόλεπτα ότι δεν συνευρίσκομαι με πόρνη αλλά με κάποια κοπέλα της καθημερινότητας.
Έτσι εκπλήρωσα την υπόσχεση που είχα δώσει στον ευατό μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Escher
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού