Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367808
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
«Όμορφη κουκλίτσα» σημαίνει η φράση με την οποία αρχίζω την κριτική μου για την Μικαέλα εκ Ρουμανίας..
Και πραγματικά, κατά την άποψη μου, είναι μια πολύ γλυκιά νεαρή κοπέλα, με αγαλματένιο κορμάκι, ενισχυμένο στήθος, μαύρα μαλλιά και πολύ ωραίο πρόσωπο όλο νάζι. Σκέτος πειρασμός.

Ντους και αρκετή αναμονή στο δωμάτιο, παρόλο το εργάσιμο της αυριανής ημέρας και που η ώρα ήταν προχωρημένη, αρκετός κόσμος υπήρχε στο σαλόνι.
Μια φιλική συμβουλή προς την διεύθυνση:
Τα δωμάτια χρειάζονται ηχομόνωση. Παρόλο που ήμουν στο επάνω δωμάτιο, ακουγόταν και ο τελευταίος ψίθυρος από το σαλόνι, όπως φυσικά και στα κάτω δωμάτια, το οποίο δεν «βοηθάει» και τόσο όταν είσαι με την κοπέλα.
Κατά τα αλλα άνετο, πεντακάθαρο με όλες τις ανέσεις.

Αρκετα «επιθετική» ήλθε στο δωμάτιο. Αφού μιλήσαμε λίγο, άρχισε να με φιλαει, να με χαϊδεύει και να με προτρέπει και για ανάλογες κινήσεις.
Μετά από προκαταρκτικά και από τις δυο πλευρές, η σημερινή συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα σεμινάριο του «69». Σε όλες τις δυνατές στάσεις. Εγώ από πάνω, η Μιχαελα από πάνω, στα πλάγια…
Πολύ ώρα καταναλώσαμε έτσι Ήταν πεντακάθαρη και η όλη φάση με έφτιαξε αρκετά, έτσι στο sex δεν μπόρεσα να αντέξω και πάρα πολύ και σε ιεραποστολικό ήρθε το τέλος.

Πήγε και έκανε ντους μπροστά μου, και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα και μιλήσαμε για πολύ ώρα για διάφορα θέματα. Το χαμόγελο της είναι εκπληκτικό και δεν χόρταινα να της κάνω πλακίτσα για να την βλέπω να γελάει. Μιλήσαμε αρκετα και σε πολύ φιλικό κλίμα, παρόλο που όπως είδα κατεβαίνοντας από το δωμάτιο το σαλόνι είχε αρκετό κόσμο. Με χαιρέτησε με πεταχτό φιλάκι στο στόμα και έφυγε.


Ήταν η τρίτη φορά που συναντάω την Μιχαέλα στην «καριέρα μου». Η πρώτη ήταν επιεικώς μέτρια, η δεύτερη πολύ καλή και σήμερα ακόμα καλύτερη. Είναι πλέον μια έμπειρη κοπέλα που ξέρει τι πρέπει να κάνει για να περάσει ο επισκέπτης της καλά μαζί της και το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με «κερδίζει» κάθε φορά και περισσότερο και ήδη έχει μπει μέσα στις «αδυναμίες μου».

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μικαέλα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2011
Αυτό είναι που λένε με το πήδημα μαθαίνεις και ξένες γλώσσες. ;)
P
px75
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1