Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Προσπαθούσα να μην υποκύψω στις επιθυμίες του σώματος,της σάρκας και να κρατήσω μια απόσταση από την επί χρήμασι ηδονή αλλά επί ματαίω.
Το πρωϊνό της Δευτέρας ξεκίνησα από τα παλιά μου λημέρια της Καλλιρόης και της Φραντζή.Μια μυρωδιά έντονης νοσταλγίας με κατέκλεισε αλλά έχω πει ότι δεν θα ξαναπάω σε μασάζ ή έστω όχι στα συγκεκριμένα.Αργά,κάτω από τον καυτό ήλιο,περπάτησα μέχρι το ψαράδικο όπου δίπλα βρίσκεται η είσοδος του Φραντζή 47 και πήγα και απέναντι όπου είδα ότι είχε άλλο ένα στούντιο.Όμως δεν ικανοποιήθηκε το μάτι και περπάτησα μέχρι τη λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου επισκέφτηκα τα δύο στούντιο.Τελικά παρέμεινα στο τελευταίο από αυτά που επισκέφτηκα,γιατί κάτι μέσα μου με έκανε να νιώσω μια συμπάθεια προς το πρόσωπο της Μίλβας,ξανθιάς καλλονής από τη Τσεχία με φυσικό,πλούσιο στήθος και φοβερό γυναικείο κορμί.
Ανέβηκα τα σκαλοπάτια και περίμενα αρκετά έξω από τη πόρτα μέχρι να μου ανοίξει μια συμπαθέστατη κυρία.Μου προσέφερε ένα ποτήρι νερό,το οποίο ήταν απόλυτα αναγκαίο και ενώ σκούπιζα το μέτωπό μου από τον ιδρώτα που κυλούσε,εμφανίζεται η Μίλβα.Όπως ανέφερα παραπάνω είναι μια ξανθιά καλλονή με άκρως γυναικείο κορμί και πλούσιο στήθος.Το μαύρο φορεματάκι της κάλυπτε ανάλαφρα τις καμπύλες της και άφηνε την φαντασία μου,την διεστραμμένη φαντασία μου να καλπάσει.
Στο δωμάτιο είχα τη δυνατότητα να πλυθώ στο ντουζ.με τέτοια ζέστη μου ήταν απαραίτητο.Περίμενα εναγωνίως τη Μίλβα.Περίμενα εναγωνίως να χαιδέψω το κορμί της και να φιλήσω το στήθος της.Όταν η στιγμή της εκκίνησης των 15 με 20 λεπτών ήρθε όλα φύγανε από το μυαλό μου.Σαν παιδί που μόλις του προσφέρουνε ένα γλυκό αποπροσανατολίζεται!
Το κορμί της ήταν καταπληκτικό.Είναι γυναίκα με τα όλα της και πολύ όμορφη.Καταπληκτικά χρακτηριστικά προσώπου και πολύ πρόσχαρη σε όλα της.Τόσο στη κουβέντα που μου ξεκίνησε όσο και κατά τη διαδικασία της μύησης.
Η ηδονή ξεκίνησε από τα χάδια της.Ένα ρίγος με κατέκλυσε,μια περίεργη ευχαρίστηση!Τα προκαταρκτικά της συνεχίστηκαν μέχρι να ξεκινήσει τον καταπληκτικό στοματικό έρωτα!Η εμπειρία της φαινόταν.Πολύ αργό,αρκετό σάλιο και αρκετά βαθύ.Απλά καταπληκτικό ότι πρέπει για να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της μύησης.
Η συμμετοχή της με έκανε να νιώσω μοναδικός.Σαν να βρισκόμουν με μία γυναίκα που γνώρισα έξω και απλά της άρεσα και μου άρεσε.Σαν να υπήρχε ένα είδος έλξης μεταξύ μας.Σαν να έκανα έρωτα!Δεν μπορεί κάποιος να κάνει έρωτα με κάποια πόρνη αλλά εγώ αυτό ένιωσα για μια στιγμή.Πρωτοβουλίες για στάσεις υπήρξαν και από τους δύο,έγινε ωραίο παιχνίδι μέχρι να έρθει η κορύφωση με τη Μίλβα σκυμένη στα τέσσερα.Φοβερή εμπειρία.
Σίγουρα το απλό πρόγραμμα δεν κράτησε μόνο 15-20 λεπτά αλλά λίγο παραπάνω.Δεν με έκανε ούτε μια στιγμή να αισθανθώ βιασύνη και ένιωσα μια καταπληκτική εμπειρία που σίγουρα θα ήθελα να επαναλάβω!
Ευχαριστώ Μίλβα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Escher
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού