Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351794
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η βόλτα στο «βουνό» ξεκίνησε με προορισμό το «60» όπου είχα δει στο πρόγραμμα ότι δούλευε η Πάολα. Μια υποχρέωση, όπως μου είπε η ευγενέστατη τσατσά, την καθυστέρησε κι έτσι καθώς δεν είχα χρόνο να περιμένω κατηφόρησα προς το «55» με προορισμό την Τζόυ, την οποία είπα να δοκιμάσω παρακινούμενος και από τις πολλές και καλές κριτικές που είχα διαβάσει.
Μετά από το τσαχπίνικο πέρασμά της από το σαλόνι κατέβαλα το αντίτιμο των 50 ευρώ (έλεος ρε παιδιά με τις τιμές, είναι πολλά τα 70 για στάση 69) και πέρασα στο δωμάτιο. Μετά από λίγη ώρα ήρθε η Τζόυ. Με ρώτησε αν την επισκεπτόμουν για πρώτη φορά και μετά από λίγη κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος ξεκίνησε τα χάδια και τα φιλιά.
Το αισθησιακό και λάγνο βλέμα της με έκανε πραγματικά τούρμπο, δέχτηκε ευχάριστα και τα δικά μου χάδια σε όλο της το κορμί, έδειχνε να απολαμβάνει το πιπίλισμα στις ρώγες της, οι οποίες είχαν γίνει πέτρα και στη συνέχεια ξεκίνησε μια πίπα, τολμώ να πω από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει σε στούντιο.
Στήθηκε στα τέσσερα για πισωκολλητό και στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στην καρέκλα, η οποία όμως αποδείχτηκε λίγο... άβολη. Ετσι επιστρέψαμε ξανά στο κρεβάτι όπου μετά από εναλλαγή 3 - 4 στάσεων επήλθε το μοιραίο. Σε όλη διάρκειατου σεξ η συμμετοχή της ήταν πολύ έντονη και αρκετά αληθοφανής.
Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι ήταν από τις πλέον ευχάριστες εμπειρίες μου σε στούντιο, με μια κοπέλα που έδειξε ότι όποιος έχει το όνομα έχει και τη χάρη. Αλλωστε, Τζόυ σημαίνει χαρά και εγώ έφυγα σίγουρα πολύ χαρούμενος από εκεί!!! Τόσο πολύ που ξέχασα στην κρεμάστρα το τσαντάκι μου και γύρισα να το πάρω, αφού πρώτα έχασα μερικά χρόνια από τη ζωή μου μέχρι να διαπιστώσω ότι δεν το είχε βρει κάποιος άλλος πριν από μένα. Ευτυχώς, ήταν η μέρα που είχαν απεργία τα ταξί και οι δρόμοι ήταν άδειοι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζόη
Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού