Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 381439
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο εν λόγω studio, χθες αργά το βράδυ. Το πάρκινκ σχετικά εύκολο (εκείνη την συγκεκριμένη ώρα). Ο χώρος αναμονής ευχάριστος. Η εξυπηρετική κυρία επί της υποδοχής μου παρουσίασε τις Ζωή, Αντριάννα, Σοφία και Έφη, (υπήρχε και η Έλενα, αλλά ήτο κατειλημμένη). Σπρωγμένος τόσο από την εμφάνιση, όσο και από το ύφος, επέλεξα την Σοφία. (Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι κατά την προσωπική μου εκτίμηση, μερικές από τις αναρτημένες φωτογραφίες της, την αδικούν, όπως επίσης και η περούκα). Απέδωσα λοιπόν στην επί της υποδοχής κυρία το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο πρόγραμμα με μασάζ και πέρασα στα ενδότερα.

Το δωμάτιο αξιοπρεπές (αν και κατά την ταπεινή μου άποψη χρειάζεται κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις) και καθαρό.

Κατά την προσφιλή μου τακτική δεν θα περιγράψω, όσο και διανθίσω, την συνεύρεση με "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες γιατί το θεωρώ ανούσιο. Το μασάζ της αποδείχθει αρκετά χαλαρωτικό, πλην όμως βραχύ σε διάρκεια. Καλλίτερο του σημείο, το body to body. Τα προκαταρκτικά της ιδιαίτερα επιμελημένα με αρκετές θωπείες, ασπασμούς, λειχίες ώτων, στήθους και αρκετή περιποίηση των πέριξ του πέους ευρισκομένων εξαρτημάτων. Αριστοτεχνικό βρήκα δε, το δια στόματος πέρασμα της προφυλάξεως. Κατόπιν δικής μου εντολής δεν προέβημεν είς μακράς διαρκείας στοματικό, δεδομένου ότι η είς στόματος κατάληξης θα ήτο βεβαία. Έλαβε την θέση της Αμαζόνας (το έχει) και σε ελάχιστα λεπτά το μοιραίο επήλθε με ένταση. Μετά το πέρας των περιπτύξεων, έμεινε για πολύ ώρα επί της κλίνης, θεωρώντας, όπως μου εξομολογήθηκε, υποχρέωσή της να το πράξει, εφόσον αισθανόταν υπεύθυνη για το “σύντομο” του “έργου”. Κάποια στιγμή, άδραξα την ευκαιρία και της έκανα νύξη για το σύντομο του μαζάζ. Το σκέφτηκε λίγο και απάντησε ότι θα μεριμνήσει.

Συμπερασματικά θα τολμούσα να πω ότι η κοπέλα είναι, νεαρή, πολύ καθαρή, δεν βιάζεται και διαθέτει τα απαραίτητα (και απολύτως φυσικά) σωματικά εφόδια για μια επιτυχή συνεύρεση. Οι παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες (εξαιρουμένου του μασάζ και αυτό λόγω μικρής διάρκειας), κρίνονται λίαν ικανοποιητικές. Άν της φερθείτε με ευγένεια, τυγχάνει δεκτική σε ασπασμούς και θωπείες. (Για δακτυλοσκοπήσεις και μετά γλώττας ασπασμούς δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι μου είναι αδιάφορα και συνεπώς δεν τα αποζητώ). Σίγουρα θα επανεκτιμηθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.347
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, Jim25jim, ZeroTolerance και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2011
Πως τις "ευλογείς" βρε μπαγάσα!!! Επιτελείς θεάρεστον έργον!!!!!!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1