Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271302
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μαγεμένος ακόμα από την προ τριών ημερών συνεύρεση, πήγα να ξαναβρώ τη Μαντόνα.Μπήκα στο στούντιο περίμενε ένας ακόμα, ο οποίος για καλή μου τύχη έφυγε μόλις είδε τη Μαντόνα!Πλήρωσα πενήντα ευρώ για απλό και μπήκα για ντουσάκι.
Μετά από 25' ήρθε και η Μαντόνα.Με θυμότανε και μάλιστα μετά από το αντισηπτικό στα χέρια μου και τα προκαταρκτικά μου θύμισε που φώναζα καβλωμένος για τους βύζους της(δεν υπάρχουν τέτοιες εκπληκτικές βυζάρες σε άλλο στούντιο,πραγματικά είναι όνειρο-αριστούργημα τόσο μεγάλα και ωραία βυζιά!).Μου έκανε και ένα δωράκι αφού μου είπε έξτρα να γαμήσω ξανά τις βυζάρες για κανένα λεπτό. Μετά καβάλα, χούφτωνα τα 6άρια της, και υπέροχο ιεραποστολικό με εκατέρωθεν μπινελίκια και έντονο ρυθμό μέχρι που τελείωσα.
Ανεβαίνει στο δέκα για μένα ως γκόμενα χάρη στους τεράστιους σιλικονάτους στητούς βύζους της,πέρα από την όλη κάβλα που αναδεικνύει με τα τσιμπουκόχειλα της, το πολύ ωραίο πρόσωπο και την προσέγγιση της στον πελάτη.
Κσι τις δύο φορές έμεινα μαλάκας με τους βύζους της, είναι σκέτη φαντασίωση,τσόντα να τους χουφτώνεις, να τους γλείφεις,να τους γαμάς με όλη την ένταση μέχρι να τους χύσεις!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού