Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 124 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Διαβάζοντας τις κριτικές της κοπέλας, και έχοντας ήδη σχεδιάσει το fucking plan του Παρ/Σαβ/Κυρ, επεδίωξα επίσκεψη στο studio σε ώρα εκτός των προτιμήσεών μου {call me noon~fucker}.

Η συμπεριφορά της στην υποδοχή {ο χαρακτήρας της είναι τόσο πληθωρικός και ακομπλεξάριστος} είναι ενδεικτική του τι ακριβώς περιμένεις να ακολουθήσει στα ενδότερα. Η σιγουριά στο βάδισμά της, η άνεση στην κίνηση, την κάνει μια γυναίκα που διεκδικεί τη θέση της στο ερωτικό παιχνίδι.

~και πάμε...~

Η μουσική ακούγεται στο χώρο του δωματίου και ξεκινά να δίνει το δικό της χορευτικό show, χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό διάκοσμο {καθρέφτες κτλπ} με έναν τρόπο καλλιτεχνικό. Τα βλέμματα βαθιά στα μάτια, και ο ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα διάχυτος.

Δεν είχαμε ακόμα σωματική επαφή και ήμουν "όρθιος". Σπασίκλας {και επρόκειτο να γίνει η τρίτη κατάθεση εντός της ίδιας ημέρας}. Έντονη προφορική επικοινωνία, βαθιά ανοίγματα, γρήγορη εναλλαγή στάσεων, πρωτοβουλία στις κινήσεις της με ακρίβεια χειρουργού {τι άλλο θέλει κανείς; Χμμμ;}.

Ήμουν αρκετά εξαντλημένος από την πίεση της ημέρας και ανέλαβα δράση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε παθητικό ρόλο πλέον, η Πένυ μεταμορφώθηκε σε "υποταγμένη σκλάβα", και μου χάρισε την εντονότερη στιγμή "συναισθηματικού οργασμού"...

Με άφησε λίγα δευτερόλεπτα "να το ζήσω" {sic}, και κατόπιν μου μίλησε σε έναν τόνο τόσο καθαρό που το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να κοιτώ αποσβολωμένος τα πράσινα μάτια της {ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν να ακούσω}. Το καλύτερο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Με χαιρέτησε με δυο πεταχτά φιλιά.

Ακολούθησε μια αναπάντεχη συνάντηση με ευχάριστη παρέα στο χώρο υποδοχής, αν και η συζήτηση {και τα γεγονότα Κουλ} εξελίχθηκαν στα όρια του sureal {και αυτό μ'άρεσε}.

υγ.
1. Η βαθμολογία είναι επίτηδες ακραία. Η Πένυ ανήκει σε μια κατηγορία από μόνη της.
2. Η κριτική είναι λιγάκι μεγαλούτσικη, αλλά κάνω και γω το βίτσιο μου να λογοτεχνίζω που και που {αμοιβαία τα αισθήματα με αρκετούς συναθλητές}. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Πένυ
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού