Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 96 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρώτη φορά στο στούντιο, όχι όμως με την Πατρίτσια που την ήξερα από αλλού από παλιά. Το στούντιο καλό και νοικοκυρεμένο, το δωμάτιο φροντισμένο, σε καλή κατάσταση, καθαρό, νέο (τοίχοι, είδη υγιεινής, έπιπλα, κτλ,) με καινούργια ντουζιέρα και νιπτήρα, σαγιονάρες, χαρτάκια, υγρομάντηλα, καλό dispenser, πετσέτα σφραγισμένη, μεγάλο καθρέπτη!!, dimmer. Κρεβάτι μεγάλο, στρώμα χονδρό. Το αιρκοντίσιον δούλευε άψογα (δωμάτιο δροσερό). Η τηλεόραση (Philips) είχε λιγάκι σκοτεινή εικόνα αλλά εγώ δεν την χρησιμοποιώ. Η κυρά (βλ. υπηρεσία) του στούντιο κάνει καλή δουλειά και είναι και πολύ ωραίος τύπος (δουλευε παλιά στη Χ83), απολαυστική και χάρηκα που την ξαναείδα μετά από παρα πολύ καιρό. Με κέρασε και αναψυκτικό. Και το σαλόνι καλό μού φάνηκε, όσο πρόλαβα και το είδα καθώς δεν κάθησα καθόλου. Παρκάρισμα εύκολο (αν και το πρωί υποθέτω ότι θα γίνεται χαμός), εκτός δακτυλίου.

Την προτελευταία μου κριτική την είχα τελειώσει με την κουβέντα «άλλα ... με προβληματίζουν εμένα» και εννοούσα την αυξανόμενη οικονομική μου στενότητα. Έτσι, για τα δικά μου δεδομένα το είχα αραιώσει το σπορ, αλλά επειδή έχω και αδυναμίες, ενέδωσα σήμερα (το αύριο θα είναι σίγουρα χειρότερο), καθώς φλάσαρα και είπα να δοκιμάσω κάτι βέβαιο: την Πατρίτσια. Είχα παρα πολύ καιρό να την επισκεφτώ άλλωστε.

Η Πατρίτσια είναι λατινα (αν δεν κάνω λάθος απο τη Βενεζουέλα). Μικροκαμωμένη, καστανομάτα με βλέμμα που αστράφτει, μαυρομαλλούσα, δεν είναι η ...μοιραία μοντέλα των στούντιο, υπάρχουν και ομορφότερες θα μού έλεγε κάποιος. Εμφάνιση= 7-8 (να μην λέτε ότι σας παραπλανώ), αλλά συμμετοχή =10+. Μπορεί να μην έχει το 3,5 στήθος, αλλά είναι φυσικότατο και με θηλές που ανταποκρίνονται εντυπωσιακότατα. Έχει σοκολατένιο δέρμα, και αίμα (καταγωγή) -υποθέτω- ινδιάνικη που την κάνει ελκυστική. Εμένα μού βγάζει τρομερό πάθος και φλόγα, οι συναντήσεις μαζί της είναι εκρήξεις λατινοαμερικάνικου ηφαιστείου. Θερμότατη από την πρώτη στιγμή που θα μπει στο δωμάτιο και μέχρι που θα βγει από αυτό.

Ξεκίνησα με ντουζ. Μετά από λίγο μπήκε στο δωμάτιο με νάζι και όρμησε πάνω μου και εγώ πάνω της. Λέγοντας τις κουβεντες μας, την άρπαξα και τη σήκωσα στα χερια, έκανα κάτι κόλπα στον αέρα και μετά την ξάπλωσα. Τα χουφτώματα, τα ζουλίγματο-ζυμώματα, τα πλασίματα, τα ρουφήγματα συνεχίζονταν ασταμάτητα σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Είμαστε πάνω στο κρεβάτι εκείνη ανάσκελα και εγώ από πάνω της. Την έγδυσα από πάνω. Άρχισα να γλυφω ρόγες που αντέδρασαν αμέσως. Την έγδυσα και από κάτω. Συνέχισα την επίθεση με εκείνη να ανταποκρίνεται και εγώ να έχω πάρει φωτιά. Ανοιξε τα πόδια, το στόμα μου ήταν σε στήθη-ρόγες και τα δάχτυλα μου άλλοτε στα στήθη και άλλοτε ανάμεσα στα πόδια της (με το μαλακό όμως). Οι περιπτυξεις κράτησαν κάποιο χρόνο. Με μιά επιδέξια περιστροφική κίνηση αλλαγής προσανατολισμού πλησίασε το στόμα της σε κορμό και μπάλες μου, άρχισε στοματικό στη γύρω περιοχή και χωρίς να το καταλάβω μού πέρασε το προφυλακτικό –μάλλον με το στόμα. Εν τω μεταξύ με την επιδέξια κίνηση της αυτή το κεφάλι μου είχε βρεθεί ανάμεσα στα ανοιχτά της πόδια που με προσκαλούσαν και εννοείται δεν είπα όχι (δεν είμαι και ακατάδεκτος). Εκείνη από κάτω, εγώ από πάνω ξεκινήσαμε τις αμοιβαίες περιποιήσεις για αρκετό χρόνο. Μού άρεσε το στοματικό της αλλά τη σταμάτησα για να μην τελειώσω έτσι. Προφανώς εδώ και ώρα είχα μουσκέψει στο ιδρώτα αν και πριν την έναρξη της συνευρεσης σαν να ψιλοκρύωνα. Συνεχίσαμε για λίγη ώρα με την κλασική στάση με αμοιβαία δυνατά χάδια, με γερά ρουφήγματα στο λαιμό μου, και κόλπα που μού έκανε στα αυτιά κτλ. Εγώ σφυροκοπούσα με δύναμη ώσπου αναπόφευκτα τελείωσα έχοντας λαχανιάσει. Αγκαλιές, φιλιά, κουβεντούλα, χαιρετισμοί και ευχαριστίες.

Νομίζω ότι η Πατρίτσια είναι εγγύηση ότι θα πάρεις υπηρεσίες ποιότητας, δεν θα χάσεις τα λεφτά σου –με τίποτα-, δεν κινδυνεύεις με πειραματισμούς με άγνωστες. Θα ευχαριστηθείς σίγουρα, θα σε σεβαστεί, θα φύγεις κεφάτος και θα σού κρατήσει, θα σού μείνει η συνάντηση και θα θελήσεις να την επαναλάβεις. Η Πατρίτσια θα σε ανάψει, θα σού κάνει κάποιο κόλπο, κάποια έκπληξη. Δεν θα ακούσεις μα και μου (εάν έχεις λογικές απαιτήσεις) και ποτέ δεν θα νιώσεις βιασύνες και ξεπέτα. Η κοπέλα σαφώς αξίζει να την επισκεφθείς και να γράψεις καλή κριτική. Και όποιος θέλει μπορεί να την κάνει και στανταράκι.

Πατρίτσια σ’ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά. Εύχομαι να καταφερω να ξανάρθω, και μακάρι να είναι και σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού