Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Παρασκευή βράδυ, αποφάσισα να επισκεφτώ τη Σάρα. Ξανθιά, ψηλή, λεπτή, μικρά στήθη, κάπου στα 24, λιγάκι πιο όμορφη μου φάνηκε από την πριν περίπου ένα μήνα συνεύρεση μας.
Πήρα το πλήρες πρόγραμμα. Όπως πάντα χαμογελαστή, αρχίσαμε γονατιστοί με χαμουρέματα. Ξαπλώνω, τρίβεται πάνω μου, φιλιά,χάδια,γλειψίματα από το λαιμό ως τη λεκάνη. Την βάζω κάτω την “περιποιήθηκα” σε όλο το κορμί. Τοποθέτηση προφυλακτικού, σύντομο κατόπιν αιτήσεως μου στοματικό με χαιδέματα-τραβίγματα στις μπάλες. Ιεραποστολικό, πισωκολλητό, όρθιο , τρεις στάσεις στη πολυθρόνα. Επιστροφή στο κρεβάτι, πισωκολλητό ,ιεραποστολικό μέχρι τέλους. Συνέχεια κάτι έκανε χωρίς πρωτοβουλίες ξεπέτας, δεν δυσανασχέτησε που καθυστέρησα αρκετά για να την απολαύσω, αυτοί είναι και οι λόγοι που την προτιμώ.
Ξάπλωσα εξαντλημένος, συζήτηση για διάφορα θέματα.
Το δωμάτιο καθαρό αλλά χωρίς ντουζιέρα.
Πήρα το πλήρες πρόγραμμα. Όπως πάντα χαμογελαστή, αρχίσαμε γονατιστοί με χαμουρέματα. Ξαπλώνω, τρίβεται πάνω μου, φιλιά,χάδια,γλειψίματα από το λαιμό ως τη λεκάνη. Την βάζω κάτω την “περιποιήθηκα” σε όλο το κορμί. Τοποθέτηση προφυλακτικού, σύντομο κατόπιν αιτήσεως μου στοματικό με χαιδέματα-τραβίγματα στις μπάλες. Ιεραποστολικό, πισωκολλητό, όρθιο , τρεις στάσεις στη πολυθρόνα. Επιστροφή στο κρεβάτι, πισωκολλητό ,ιεραποστολικό μέχρι τέλους. Συνέχεια κάτι έκανε χωρίς πρωτοβουλίες ξεπέτας, δεν δυσανασχέτησε που καθυστέρησα αρκετά για να την απολαύσω, αυτοί είναι και οι λόγοι που την προτιμώ.
Ξάπλωσα εξαντλημένος, συζήτηση για διάφορα θέματα.
Το δωμάτιο καθαρό αλλά χωρίς ντουζιέρα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού