Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 382225
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κυριακή μεσημέρι και η βρόχα έπεφτε (Wright through) ! Έτυχε να περνάω από εκεί σταμάτησα στην καταιγίδα ,βρήκα απέξω parking ,είδα φώς και μπήκα. Απέξω έχει επιγραφή με κυλιόμενα γράμματα με τις ώρες εργασίας .Ανέβηκα ψιλοβρεγμένος και μπήκα. Τι βρέχει ? με ρώτησε η τσατσάνα .’όχι με φτύσανε της λέω. Άιντε μπρε παιντί μου, απάντησε σε άπταιστα ρωσελληνικά. Είχε τρία κοπέλες λέει και άλλα τρία τα δικά μου έξι! Κάθισα λοιπόν μόνος,δίπλα στον στύλο (μπάρα) και μια-μια έσκασαν μύτη ,δύο μελαχρινές γεροδεμένες και μια πιο σουλουπωμένη ξανθή. Η μια μελαχρινή διέθετε στο κοινό και πρωκτική συνουσία.. Διάλεξα την ξανθή, στο απλό για δοκιμή και θεωρώντας ότι θα είναι πιο χαζή. Ύψος 1.63-1.70 καλό σωματάκι ,μαλλί στους ώμους, βυζάκι στο 2 ελαφρώς ταλαιπωρημένο, ωραίες ρόγες ,σφικτός κώλος , μύριζε ωραία. Αντριάνα εκ Ρουμανίας είπε .Της λέω πως οι Ρουμάνες κάνουν ωραίες πίπες και πρέπει να το επαληθεύσει. Χάρηκε και η αλήθεια είναι πως το προσπάθησε με χτυπήματα στην γλώσσα κ.λ.π.. Συμπαθητικά !
Κραδαίνοντας το εργαλείο στο χέρι με ρώτησε : τι είναι αυτό ? Αναρωτήθηκα ποια είναι η σωστή απάντηση αλλά πριν λήξει ο χρόνος με βοήθησε λέγοντας ‘’μια πουτσάρα’’ κι’ έτσι βγήκα από την δύσκολη θέση και συνέχισα στην επόμενη κατηγορία. Με ρώτησε και μου έβαλε λιπαντικό για την είσοδο. Ήρθε από πάνω μπήκε και σιγά σιγά άρχισε να γκαζώνει. Βλέποντας τη θέα στον καθρέφτη , η νεαρά άρχισε να ρίχνει σφαλιάρες στον κώλο της. Εγώ χάζευα το θέαμα και αυτή κοπανιόταν πάνω-κάτω και σφαλιαριζόταν. Αρχίζω λοιπόν κι΄ εγώ τις φάπες στα κωλομέρια της κι όποιος ρίξει τις πιο πολλές!
Κάποια στιγμή βαρέθηκα και την έβαλα στα 4 για να γαμάω και βαράω καλύτερα. Αφού θαύμασα και το σουφρίδι άρχισα το σφυροκόπημα μετά σφαλιάρας στους γλουτούς. Το μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι τελικής χυσοπτώσης. Με ευχαρίστησε ευγενικά , με φίλησε σταυρωτά και αποχώρησε σιγά-σιγά με κώλο λίγο κόκκινο σαν της μαιμούς. Χτύπησα ντουσάκι κι΄ έφυγα .Ψυχή πάλι έξω, στην υποδοχή.
Υ.Γ προς admin : ελπίζω να δημοσιευτεί αυτή τη φορά η κριτική. !!!!!
Προς baby : Ελπίζω όλοι να συνεχίσουν να γράφουν τις εμπειρίες τους
Προς τα θηρία : fantom, pussydoc ,speed, varnalis, plokamiastony,alex…jorhecavl, NITRO . κ.λ.π. μην σταματάτε!!! ,keep fucking and writing !!!!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
130
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού