Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 204328
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωϊνή "βόλτα" στα γύρω "ιδρύματα" της αμαρτωλής και λάγνας οδού, Βριλησσού... στις 07-06-2011...
Καθώς κατηφόριζα την οδό και έμπαινα στα "ιδρύματα"...προς μεγάλη μου απογοήτευση παρατήρησα ότι σε όλα ήμουν μόνος... ούτε ένας "συναγωνιστής"... Λύπη

Γενικά είχε καλά "τεμάχια" την πρωινή ζώνη στη περιοχή... αλλά είχα "υποσχεθεί" να "περάσω" από την Άννα-Μαρία... που η αλήθεια είναι ότι περνάω καλά μαζί της σχεδόν κάθε φορά!

Προς μεγάλη μου έκπληξη, μου ανοίγει τη θύρα του "ιδρύματος" μια γνωστή υπηρεσία που καιρό είχα να την δω! Αφού κάναμε το κους-κουσάκι μας και τα είπαμε, πήρα ανά χείρας το μπουκαλάκι με το νερό και μπήκα στο δωμάτιο με το κτιστό ντους!
Να πω, ότι είχε δύο κοπέλες. Η γνωστή σε όλους μας, Άννα-Μαρία και η Μέλανι. Μελαχρινή, με σπαστό μαλλί. Το σώμα της έχει πιασίματα και το στήθος της είναι ελαφρώς (έτσι μου φάνηκε) μικρό για τα κυβικά της... κατά τα άλλα ενδιαφέρον κώλος...

Στο δωμάτιο τώρα... πρώτη φορά στο εν λόγω studio... το δωμάτιο πολύ καλό (αν εξαιρέσω κάτι σωληνάκια από air-condition) με κτιστό ντους που μου είχε κάνει εντύπωση!Μεγάλο χαμόγελο

Με καλή και παιχνιδιάρικη διάθεση, όπως πάντα, ήλθε και άρχισε τα "δικά" της!Ο pitsirikos1 αφού φόρεσε το parasol του, χάθηκε ανάμεσα στα χείλη της Άννας-Μαρίας... μαγεία... το στοματικό της πραγματικά με απογειώνει! Τα @@ πάντα έχουν την τιμητική τους!

(Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι, ότι τα μακράς διάρκειας προκαταρκτικά μαζί της, τα οποία δεν λέω είναι απολαυστικά, είναι και αυτά που δεν μου χαρίζουν ιδιαίτερη διάρκεια στα περαιτέρω μαζί της! Οπότε το θέμα χρίζει μελέτης για αποφυγή πρόωρης εκσπερμάτωσης... Γλώσσα )

Οπότε αφού με είχε "φτιάξει" τόσο πολύ με τα αρχικά, το μόνο που μου έμεινε ήταν να την γυρίσω σε πισωκολλητό και να αφήσω τον pitsiriko1 να κάνει την δουλίτσα του ενώ εγώ χάζευα τον κώλο της και την "δουλεμένη" σούφρα της...
Με αυτά και αυτά ο pitsirikos1 έφτυσε στο πλαστικό καποτίδιο... για άλλη μια φορά μέσα στην ικανοποίηση που η Άννα-Μαρία τον είχε περιποιηθεί! Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99