Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 163 10
Sex Studio 158563
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη λοιπόν σήμερα στην μικρούλα την ζουμερή την Τζέσικα. Πέρασα στο δωμάτιο με το απλό των 30 ευρώ ( με παζάρι από τα 40).

Ο χώρος πολύ καθαρός, άνετος και φρεσκοσφουγγαρισμενος και με καθαρά σεντόνια.

Η μικρούλα η Τζέσικα είναι ένα φρέσκο πιπινάκι, ομορφούλικο θα το έλεγες, συμπαθητική φατσούλα, και ολίγον στρουμπουλό και εμένα προσωπικά είχε το σωματότυπο που με αρέσει.
Στο δωμάτιο ήρθε με καλή διάθεση, μιλήσαμε και λιγάκι, είχαμε και προκαταρκτικά χαδάκια καλής διάρκειας, έτριψε και τη γυμνή μου πούτσα πάνω στα μικρά και φυσικά βυζάκια της και γενικά είχαμε άριστα προκαταρκτικά.

Στη συνέχεια έβαλε την καπότα σαν κάλτσα, και έκανε μια μέτρια πίπα με αρκετό χέρι, της είπα να γυρίσει για να χουφτώνω τα μπουτάκια της και το έκανε με ευχαρίστηση, άφησε να χαϊδέψω και την πίσω τρυπούλα της εξωτερικά αλλά όταν πήγα να βάλω μέσα λίγο νυχάκι αντέδρασε άκομψα.
Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω με πολύ μέτρια συμμετοχή, η αλήθεια είναι ότι έχει να φάει ακόμα πολλά καρβέλια για να το μάθει το άθλημα.
Μετά τη γύρισα από πίσω όπου δυστυχώς δεν μου έκανε και το καλύτερο στήσιμο, πιστεύοντας όχι ότι δεν ήθελε αλλά δεν ήξερε. Σφυροκόπησα λίγο αλλά με τόση κρέμα που έβαλε δεν είχα και πολύ καλή αίσθηση, η πούτσα έβγαινε συνέχεια και κάποια στιγμή έπεσε.
Γύρισα ανάσκελα τον έπαιξε λίγο ξανασηκώθηκε και την έχυσα σε ιεραποστολικό χαϊδεύοντας τα ζουμερά της μπουτάκια.
Κάθισε λίγο μετά για χαλάρωμα και αποχώρησε αφού με ευχαρίστησε φιλώντας με σταυρωτά.

Συμπερασματικά αυτό που θα κρατήσω είναι το απίθανο κολαράκι της και τα ζουμερά μπουτάκια της και το γεγονός ότι η κοπέλα αν και δεν το κατείχε το άθλημα εντούτοις έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ικανοποιήσει και τελικά τα κατάφερε.

Επόμενη φορά θα υπάρξει ξανά μόνον, όταν μάθει καλά τη δουλειά και θα πρέπει να προσπαθήσει γι΄ αυτό. Τζέσικα το άθλημα είναι δύσκολο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζέσσικα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού