Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη στο εν λόγω studio, χθες το απόγευμα. Το πάρκινκ εύκολο (σχεδόν μπροστά στο studio). Ο χώρος καλαίσθητος και καθαρός όπως πάντα. Η εξυπηρετική κυρία επί της υποδοχής μου παρουσίασε τις Σιλβή και Σαμπρίνα. Δεδομένων των αρκετών συνευρέσεων μου με την Σιλβή όπως και της επιθυμίας για "καινούργια γνωριμία" που με διακατείχε, επικεντρώθηκα στην Σαμπρίνα. Πρόκειται λοιπόν για νεαρή, μετρίου αναστήματος (χωρίς τους κοθόρνους), λεπτοκαμωμένη, καστανόξανθη, καλλίγραμμο γυνή, με πλούσιο και ιδιαίτερα εύμορφο στήθος, και μικρή περιφέρεια. Το πρόσωπό της θα το χαρακτήριζα απλά ευχάριστο. Σπρωγμένος τόσο από την εμφάνιση της κοπέλας, όσο και από το συνεχές της χαμόγελο, απέδωσα στην επί της υποδοχής κυρία, το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο απλό πρόγραμμα και πέρασα στο δωμάτιο.

Κατά την προσφιλή μου τακτική δεν θα περιγράψω, όσο και διανθίσω, την συνεύρεση με "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες γιατί το θεωρώ ανούσιο. Τα προκαταρκτικά της αποδείχτηκαν πολύ κάτω του μετρίου. Το στοματικό της (αν και Ρουμάνα) δεν δικαίωσε ούτε στο ελάχιστο τις φήμες που συνοδεύουν τις ομοεθνείς της. (Περιττό βέβαια να αναφέρω, ότι η περιποίηση των πέριξ του πέους ευρισκομένων εξαρτημάτων, ήτο ανύπαρκτη.) Στην συνέχεια τα πράγματα κύλησαν κάπως διεκπεραιωτικά θα έλεγα. Στα θετικά θα καταλογίσω, την απουσία βιασύνης, την ανέχεια της στην θωπεία και τους ασπασμούς του στήθους της, καθώς και την δεκτικότητά της σε αλλαγές στάσεων. (Για δακτυλοσκοπήσεις και μετά γλώττας ασπασμούς δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι μου είναι αδιάφορα και συνεπώς δεν τα αποζητώ.)


Συμπερασματικά θα τολμούσα να πω ότι ενώ η κοπέλα είναι, νεαρή, καθαρή, δεν βιάζεται και κυρίως διαθέτει τα απαραίτητα σωματικά εφόδια για μια επιτυχή συνεύρεση, πάσχει στον τομέα της παροχής υπηρεσιών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.742
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, Jim25jim, ZeroTolerance και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού