Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τον τελευταίο καιρό τα προβλήματα και οι αφραγκιές μου με είχαν εξαναγκάσει να αραιώσω τις επισκέψεις στα στούντιο. Είδα όμως κατά τύχη ότι στις Γοργόνες 1η βάρδια ήταν η Λίντα. Ετσι, παρά τις δυσκολίες μου, είπα ευκαιρία είναι, και πήγα να τη δω μετά από πολλουυυυύς μήνες. Σκέφτηκα ότι ίσως οι συνθήκες να είναι τέτοιες που να μην την ξαναδώ -τουλάχιστον όχι σύντομα. Ειδικά τη Λίντα την είχα χάσει επειδή δεν με βολεύει ο χώρος που δουλεύει, και είχα λυπηθεί γι αυτό. Αλλιώς, όπως έχω δηλώσει Λίντα = κορυφή της λίστας, πολύ μεγάλο όνομα!

Είναι η γνωστότατη στο χώρο Λίντα. Ρωσίδα, ~1,60, νέα κοπέλα, με ωραίο σώμα και αναλογίες, μαύρα μαλλιά, γαλανομάτα, λευκό δέρμα. Με θυμόταν! Είχε -όπως πάντα- κέφια. Μπήκε με ενθουσιασμό, δυναμικά στο δωμάτιο – ήμουν ο 1ος της βάρδιας (είχα καταφθάσει νωρίς-νωρίς), και υποθέτω δεν το είχαν πάρει χαμπάρι ότι η Λίντα έκανε βάρδια σήμερα, ή ο κόσμος είχε πάει για μπάνιο –αυτοί έχασαν! Τέλος πάντων όρμηξε ο ένας πάνω στον άλλο, βγάζοντας μεγάλη ενέργεια. Άρχισαν τα χουφτώματα μπροστά στον καθρέπτη - με προέτρεψε στα ίσια δηλ. Ήταν για μιά ακόμη φορά απίθανη και δικαίωσε όλες τις καλές κριτικές που έχουν γραφεί γι αυτήν. Με τη Λίντα ότι και να κάνει κανείς θα το καταφχαριστηθεί. Δεν έχει έννοια δηλ. να γράψω τί κάναμε, απλώς έτσι για την ιστορία αναφέρω ότι προσφέρει εξαιρετική στοματική περιποίηση στα προκαταρκτικά. Ανταπέδωσα κι εγώ απολαμβάνοντας το στήθος της. Κάναμε κάποια στιγμή και ισπανικό. Συνέχεια με 69 που τάδινα όλα κι εγώ. Εν τω μεταξύ τα χουφτώματα, τα ρουφηγματα, τα σκαμπιλια και οι δακτυλοσκοπήσεις είχαν ανεβασει τη θερμοκρασία στο ζενίθ. Κράτησε πολύ ώρα όμως και γι αυτό τη σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να τελειώσω έτσι. Συνεχεια και τέλος με κλασική στάση. Συζητησούλα με αγκαλιαστή χαλάρωση πριν αποχωρήσει, χωρίς βιασύνες. Το αιρκοντίσιον δούλευε εξαρχής, το δωμάτιο ήταν δροσερότατο στην αρχή αλλά εγώ τουλάχιστον ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα από τα μέσα της συνάντησης. Λίντα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά, κάθε μέρα, αλλά ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ! Ό,τι επιθυμείς! Εύχομαι να μπορέσω να σε ξαναεπισκεφτώ.

Η Λίντα και πάλι αποδείχτηκε ότι σε σέβεται, τιμά τα λεφτά της, σε παρακινεί να τα δώσεις όλα, σε κάνει να νιώθεις άνετα, έχει πολύ καλή διάθεση –πραγματική-, είναι θερμότατη, έχει άψογη συμμετοχή. Χαίρεσαι που πας, απολαμβάνεις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πάντα. Ο καθένας μας έχει τα γούστα του βέβαια, αλλά η ποιότητα στη δουλειά της είναι αναμφισβήτητη. Όποιος δεν την έχει επισκεφτεί μέχρι τώρα έχει χάσει! Παρατήρηση: η κοπέλα προσφέρει και πρωκτικό αλλά εγώ δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα.

Η υπηρεσία στο στούντιο πολύ καλή και ευγενέστατη. Στο δωμάτιο καλό είναι να υπάρχουν υγρομάντηλα και οινόπνευμα. Επίσης το dispenser του σαπουνιού στη ντουζιέρα ίσως πρέπει να αντικατασταθεί με άλλο καταλληλότερο καθώς βγάζει απειροελάχιστη ποσότητα σαπουνιού σε κάθε πατημα (είναι κατάλληλο για νιπτήρα και όχι για ντουζ). Συγχαρτήρια που δίνουν μεγάλου μεγέθους πετσέτες! Το A/C δούλευε άψογα, όχι όμως και η τηλεόραση (αν και εγώ δεν την χρειάζομαι). Από πλευράς καθαριότητας ΟΚ. Πολύ καλός ο μεγάλος πλευρικός καθρέπτης που καλύπτει όλο το κρεβάτι και όχι μόνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού