Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161871
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γύρω στη 13:00 μπαίνω στο La Femme, άδειο. Με καλωσορίζουν χαλαρές η ευγενική τσατσά κι η καυλιάρα Μαρία, βλέπω τη ζουμερή γκομενάρα (ψηλή, ξανθιά, με καλοσχηματισμένο, πολύ θηλυκό σώμα πλούσιο σε καμπύλες) κι αποφασίζω να μπω για τζακούζι (120 euro). Λέω στην τσατσά να κρατήσει τα ρέστα και να τα μοιραστεί με την κοπέλα, κάτι το οποίο πιστεύω ότι συμφέρει.

Κάνω ντουζάκι και μπαίνω στο τζακούζι. Μετά από λίγο μπαίνει κι η Μαρία χαμογελαστή, γδύνεται εν ριπή οφθαλμού και βουτάει μαζί μου. Την παίρνω αγκαλιά μ 'αυτήν πλάτη σ' εμένα και της κάνω ένα μασαζάκι στην πλάτη και τον αυχένα. Βογγούσε από ηδονή πριν καν αρχίσω να πασπατεύω το μουνάκι της κι όταν τελείωσα και μ' αυτό και γύρισε, τα μάτια της έλαμπαν από καύλα. Άρχισε να μου τον ρουφάει με αρκετή μαεστρία αλλά, κυρίως, με όρεξη. Τη διέκοπτα πού και πού για DFK. Μετά της είπα να σηκωθεί όρθια και να κάτσει από πάνω μου ώστε, καθισμένος στο τζακούζι, να γλύφω το μουνάκι της. Αφού χόρτασα, την κάθισα πάνω μου για να τριφτούμε και ν' ανάψουν (περεταίρω) τα αίματα. Η κωλάρα κι οι βυζάρες της είναι για τρελά χουφτώματα. Αφού περάσαμε και λίγη ώρα έτσι, με πολύ DFK και δαγκώματα/γλυψίματα, συνέχισε την πίπα με πολύ γλύψιμο αρχιδιών και χάιδεμα κωλοτρυπίδας. Τη σήκωσα και πήγαμε στο κρεβάτι.

Έχοντας παρατηρήσει τη διάθεσή της, ξάπλωσα μπρούμυτα, ξέροντας ότι θα πιάσει το υπονοούμενο. Ξάπλωσε αρχικά πάνω μου και επιδόθηκε σε δαγκώμετα και γλωσσόφιλα καθώς έτριβε τις βυζάρες της στην πλάτη μου. Στη συνέχεια χούφτωσε τα κωλομέρια μου κι άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα. Περιττό να πω ότι είχα γίνει τούρμπο μετά απ' όλ' αυτά. Την ξάπλωσα ανάσκελα και χόρτασα για μια ακόμη φορά να τρώω το μουνάκι της. Αφού με πήρε στο στόμα της λίγο ακόμα, φόρεσα το προφυλακτικό κι εκείνη στήθηκε στα τέσσερα. Την κάρφωσα και την πήρα άγρια, χαστουκίζοντας την κωλάρα της και χουφτώνοντας γερά ό,τι έβρισκα μπροστά μου, θαυμάζοντας, ταυτόχρονα, το πισωκολλητό μας στον καθρέφτη. Μετά από λίγο τη γύρισα ανάσκελα και μπήκα μέσα της ιεραποστολικά. Τρελό γαμήσι με πόδια στον αέρα, γλωσσόφιλα, αγκομαχητά, δαχτυλοπιπιλιτά, δαγκώματα. Στη συνέχεια, μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάσκελα κι εκείνη με καβάλησε σαν αμαζόνα. Με τα βυζιά της στη μούρη μου και τα ζουμερά της κωλομέρια στις χούφτες μου, δε σκεφτόμουν και πολλά εκείνη τη στιγμή.

Έπειτα κι αφού, όπως ήμουν ανάσκελα, μου τον ρούφηξε λίγο ακόμα, έσπρωξε τα πόδια μου προς τα πάνω. Έπιασα το υπονοούμενο και σήκωσα τα πόδια μου στον αέρα για να τη διευκολύνω να χώσει τη γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα μου, την οποία άρχισε να γλύφει σαν τρελή. Ακούμπησα το ένα μου πόδι στην πλάτη της κι άρχισα να πιέσω το κεφάλι της ασφυκτικά. Εκείνη δε διαμαρτυρήθηκε, όντας απόλυτα αφοσιωμένη στο γλύψιμο που μου 'κανε. Εκεί δεν άντεξα, έβγαλα το προφυλακτικό κι άρχισα να τον παίζω με το δεξί, ενώ με το αριστερό πίεζα το κεφάλι της πάνω μου. Εκείνη έγλυφε πότε την κωλοτρυπίδα μου και πότε τ' αρχίδια μου και κάπως έτσι με βρήκε η εκσπερμάτωση (τέλειωσα πάνω στην κοιλιά μου). Μετά από λίγες στιγμές χαλάρωσης με φιλιά κι αγκαλιές, αποχαιρετιστήκαμε, ντύθηκε κι έφυγε.

Το ότι πέρασα υπέροχα και το πόσο αξίζει η Μαρία δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. DFK και τέτοιο rimming δύσκολα συναντάς στην πιάτσα. Πάνω απ' όλα, δεν τα 'κανε όλ' αυτά με επαγγελματισμό, αλλά με προσωπική προθυμία και διέγερση, κάτι το οποίο για μένα προσθέτει πάρα πολύ στην εμπειρία. Την είδα να το απολαμβάνει όσο κι εγώ κι αυτό μ 'έκανε να το απολαύσω ακόμη παραπάνω.

Highlight της συνεύρεσης ήταν η φάση στην οποία πήγα να πιάσω το ροζ κιλοτάκι της για να το μυρίσω, οπότε εκείνη μου το αρπάζει απ' τα χέρια, το δαγκώνει και μ' αρχίζει στα γλωσσόφιλα, με το κιλοτάκι στο στόμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Kastanias
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού