Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 102244
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το όνομα της κοπέλας είναι Αλίνα εκ Ανατολικού Μπλοκ.
Είναι καινούρια στα στούντιο και είναι απίστευτο καυλάκι για τα αυτοκρατορικά γούστα μου ...είναι ξανθιά, με μπλε μάτια, μικρόσωμη και με τέλειο κωλαράκι.

Αν και έχω σταματήσει τα στούντιο λόγο οικονομικών πλήρωσα και πέρασα μέσα.

Μετά από λίγο ήρθε στο δωμάτιο έβγαλε τα εσώρουχα της και έκατσε δίπλα μου και μιλήσαμε για λίγο. Κάνει καλά προκαταρκτικά με γλειψίματα στο λαιμό και στα μπαλάκια.
Ενώ εμένα μου είχε γίνει πύραυλος… άρχισε να μου γλύφει τα σκληρά μπαλάκια μου τα οποία ήθελαν να αδειάσουν το βαρύ φορτίο τους.

Μετά τον πήρε στο μικρό στοματάκι της … ενώ εγώ χούφτωνα το κωλαράκι της…. δεν στάματαγε να μου τον ρουφάει αντιθέτως ήθελε να μου κάνει κι’άλλο πίπα… μετα την γύρισα από μπροστά της σήκωσα τα πόδια επάνω για να γευτώ λίγο το μικρό όμορφο μουνακακι τηςΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα.

Στη συνέχεια έκατσε επάνω στην ψωλάρα μου και το πήγαινε μόνη της σιγά σιγά … δεν άντεχα άλλο όμως ήθελα να χύσω.. την έστησα στα τέσσερα της άνοιξα τα κολομέρια της και της τον κάρφωσα στο μουνάκι της… δεν άντεξα και πολύ σε αυτή τη θέα γαμώντας το μικρό μουνακάκι της και τελείωσα. ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

Στα υπέρ… με περιποιήθηκε πολύ καλά η κοπέλα και καταλάβαινε ότι της έλεγα… αλλά αυτό που θα με ξανά κάνει να την επισκεφτώ είναι το μικρό μουνακάκι της και το τέλειο κωλαράκι της.
Στα κατά είναι τα μικρά βυζάκια της.
Μου είπε ότι θα δουλεύει πρωινά μέχρι τις 7 το απόγευμα στο Αχαρνών 106 και στο Κεφαλληνίας 75.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
66
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού