Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291294
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ένιωθα την έντονη επιθυμία να συνευρεθώ με μία πόρνη σε καπιλιό της περιοχής του Νέου Κόσμου.Παλαιότερα σύχναζα αρκετά στα στέκια της περιοχής,Καλλιρόης και Φραντζή,κυρίως στα μασάζ.Μια μυρωδιά παλιάς νοσταλγείας με κατέκλυσε καθώς περπατούσα στο δρόμο.Στο πεζοδρόμιο μύριζε έντονα ψαρίλα και δίπλα η πόρτα στεκόταν ορθάνοιχτη να με περιμένει να ανεβώ τα σκαλοπάτια για να νιώσω την ηδονή...
Ηδονή επί χρήμασι...τι ηδονή να είναι αυτή?Ηδονή για 15 άντε 20 λεπτά το πολύ.
Η κυρία που μου άνοιξε ενώ στεκόμουν στη πόρτα μου θύμισε τις κάποτε τσατσάδες στα μπουρδέλα που δούλευαν ελληνίδες πόρνες.
Μου σύστησε την Άννα Μαρία.Ελληνίδα θαρρώ πως ήταν γιατί τα ελληνικά της ήταν άψογα.
Ξανθιά,ψηλή,με κάποια κιλά παραπάνω στην κοιλιά.Βυζί μέτριο αλλά καλοσχηματισμένη ρόγα.Κώλος άριστος,καλοσχηματισμένος και πεταχτός.Πρόσωπο μέτριο.
Ήθελα να φύγω.Δεν ήθελα να πληρώσω αυτή τη φορά για να νιώσω την ηδονή που τόσο ένιωθα όμως να έχω ανάγκη.Όταν όμως με έπιασε από το χέρι η Άννα Μαρία να με πάει στη πόρτα και να κατέβω κάτι άλλαξε μέσα μου, οι επιθυμίες μου πάλευαν.Τελικά η σάρκα φάνηκε πιο δυνατή και επικράτησε του νου.Πλήρωσα την κοπέλα και με οδήγησε σε ένα συμπαθητικό δωμάτιο μπουρδέλου.
Παραδόξως πως πέρασα άριστα.Ήταν ομιλητική.Με χαλάρωσε.Έδειχνε να με συμπονεί και να κατανοεί την ψυχική μου κατάσταση που ήταν κατακερματισμένη,διαλυμένη.
Με πλησίασε,με χάιδεψε,με φίλησε στο στήθος.Ένιωσα μια θαλπωρή και την έντονη επιθυμία να κάνουμε έρωτα.Τι έρωτα να κάνεις με μία πόρνη?Με ετοίμασε με το στοματικό έρωτα.Ήταν άριστη και φάνηκε σωστή επαγγελματίας και άκρως καταρτισμένη σε αυτό που έκανε!
Μετά το πρώτο στάδιο της μύησης πέρασα στο επόμενο,με την εισχώρησή μου στο σώμα της.Με άφησε να πάρω πρωτοβουλίες αλλά δεν ήθελα,την άφησα να με οδηγήσει αυτή προς το δρόμο της ηδονής και το έκανε εύκολα αφού φάνηκε η πείρα της μέσα από τα ερωτικά παιχνίδια και τις στάσεις της.
30 με 35 λεπτά ηδονής μου προσέφερε η Άννα Μαρία.Μια πόρνη,σωστή που για 30-35 λεπτά έδειχνε να με συμπονεί και να είμαι δικός της,μοναδικός.
Ευχαριστώ Άννα Μαρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Escher
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού