Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Sex Studio 157579
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ρεμπεκα ειναι ενα μελαχρινο πανεμορφο και γλυκυτατο πλασμα,Ρωσσιδα γυρω στα 23-25 οπως την εκοψα με μικρο πεσμενο βυζακι,φαρδυ κωλαρακι και λιγο κοιλιτσα.Την ειχα καιρο σαν στοχο λογω των πολυ καλων κριτικων που εχει και τελικα την πηρα αποψε στα 60ε για 69 με γυμνο τσιμπουκι.
Στην ουσια τωρα...η κοπελα μπηκε με την πετσετουλα της στο δωματιο και πλυθηκε μπροστα μου.Καλη στα προκαταρκτικα με αγκαλιες,τριψιματα και κατι πεταχτα φιλακια.Γλωσσοφιλα με τιποτα Hmmm.... Hmmm....Μονο σ'εμενα το απεφυγε δηλαδη?
Πολυωρο γλειφομουνι και γλυφοκωλι οπως ηταν ετσι φρεσκοπλυμενη στο οποιο δεν ειδα να συγκινειται και ιδιαιτερα.
Καλη πιπα μπορω να μπω και αρκετο επιμονο και χαμηλο αρχιδογλειψιμο.Δεν καυλωσα ιδιαιτερα ρε παιδια ομως...Πολυ παθητικο ρολο ειχε,πρωτοβουλια μηδεν.
Περασμα καποτας με το στομα και πρωτη σταση πισωκολλητο οπου διαθετει στενο μουνακι και μετα αυτη απο κατω οπου μου τσιμπουσε και τις ρωγες για να με καυλωσει και λιγο.Ψιλοαργησα και λιγο και η μαλακω η τσατσα δυναμωσε τη μουσικη σαν συνθημα αλλα η Ρεμπεκα την εγραψε.
Τη φωνη της σχεδον δε την ακουσα,δειχνει καπως ντροπαλη και στο κομματι του σεξ δε συγκινηθηκα ιδιαιτερα μπορω να πω.
Παραδεχομαι οτι δεν ημουν και πολυ στα κεφια μου αποψε αλλα νομιζω οτι υπαρχει και μια υπερβολη ως προς τον ντορο γυρω απο το ονομα της.Μεταξυ μας τωρα δηλαδη...
θα ξαναπηγαινα σιγουρα ομως γιατι την ερωτευτηκα λογω φατσας και γιατι δε μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα σημερα.Νομιζω οτι μπορω να την προτεινω σαν μια πολυ ομορφη παρουσια και σαν υπομονετικη πανω στη δουλεια της.Αλλα θα την ηθελα λιγο πιο επιθετικη,πιο δραστηρια.Εχει δηλαδη αρκετα περιθωρια βελτιωσης κυριως στο επικοινωνιακο κομματι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρεμπέκα
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.448
Πόντοι:
12.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού