Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267090
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Αφου ειδα λοιπόν στις φωτο αυτες τις βυζάρες που ειναι φυσικότατες ειπα να επισκεφτω το στουντιο κατα τις 2παρά το μεσημεράκι. Ο τσάτσος ευγενεστατος ενας συναγωνιστης σε άλλο δωμάτιο και εγω επόμενος.
Λοιπόν το πρόσωπο δε λέει και πολλά χαμογελαστη αλλά βαριοταν και ας μου ελεγε ότι δεν ειναι κουρασμενη. Τα προκαταρκτικά της ήταν για γέλια ή μαλλον για κλαμματα...ψευτοχαδακια ψευτοφιλακια και πίπα μέτρια. Αν δεν ειχα πάει τιγκα καυλωμενος δε θα μου τον σηκωνε.
Εχει το καλυτερο στηθος που εχω αγγιξει αλλά όταν την εβαλα από πάνω μου δε σηκωνε τον κορμό της να το θαυμασω. Τη βαζω απο κατω ξενερωμενος ανεβαζω λίγο ταχυτητα και χυνω για να σηκωθω να φύγω.
Λόγω ευγενειας δεν ειπα τιποτα στον τσατσο ουτε στην ίδια
ΑΑΑ! και κατι σημαντικό...απο τον προηγουμενο μπηκε κατευθειαν σε μενα δε ξερω αν καθαριστικε τοπικα με κανα μωρομαντηλο ή όχι και ουτε με ενδιαφερει, ντουζακι πάντως ΔΕΝ εκανε
Πεταμενο πενηνταρικό...?...όχι ακριβως...αλλα μεχρι 20 αντε 30 ευρω για αυτο το σερβις και αν νομιζει ότι επειδη εχει τα καλυτερα φυσικα βυζια απολα τα στουντιοκόριτσα θα μας πιάνει κορόϊδα μαυρο
Τα εχουμε ξαναπει 50=8 ωρες εργασιας και για αλλους 12 ωρες εργασιας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
stronzo
Μέλος
Εγγραφή:
19 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού