Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 155 10
Sex Studio 169950
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η Μαρτίνα είναι κοπέλα που βλέπω πρώτη φορά ενώ απ'ότι λένε τα πουλάκια είναι παλιά, περίεργο πολύ. Ξανθιά νταρντανωμένη Ουγγαρέζα αν και όχι my cup of tea, εμπιστεύτηκα τα θέτικα σχόλια περί ωραίου βυζίου που αδιαμφισβίτητα είναι η κούπα του τσαγιού μου. Δικαιώθηκα! Παρ'όλα τα έξτρα κιλά το σώμα της είναι σφιχτό κ το δέρμα της ωραίο. Βαμμένη ξανθιά με έξυπνο βλέμμα και ένα ωραίο σέξυ πίρσινγκ στη μύτη, βυζιά πάρα πολύ ωραία όχι τεράστια αλλά ωραία στητά όμορφα και ευχάριστα στο χούφτωμα. Έχει girlie συμπεριφορά ακόμα κ όταν την νευρίασα επειδή την πίεζα ζητώντας δίαφορα εξτρά εκτός προγράμματος.. 50Ε για να τον βάλω κ λίγο στο κωλαράκι της δεν είναι κ άσχημα αν δεις τι γίνεται εκεί έξω ε?
Το γυμνό τσιμπούκι της είναι αργό κ πολύ καβλωτικό αν κ σχετικά επαναλαμβανόμενο, δεν είχε δλδ τις συνεχείς παραλλαγές της Σιμόνας πχ..
Καλή συμμετοχή με αντιδράσεις απόλαυσης στις 3 στάσεις που κάναμε, άρνηση για χύσιμο στο στόμα αλλά όχι με άσχημο τρόπο.
Γενικά καυλιάρα γκόμενα με ωραία βυζιά κ πικάντικη φάτσα. Τιμάει τη φανέλα, πέρασα ωραία. Πολύ αυστήρη όμως με το πρόγραμμα επιλογής αν κάνεις συννενόηση με τσατσά για γυμνό στα 40 θα είναι καλύτερο deal.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρτίνα
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού