Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161870
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Μαρια εμφανισιακα εχει καποια παραπανισια κιλα , ειναι η κλασικη καλοστεκουμενη ωριμη γυναικα που βλεπεις στο δρωμο με αρκετα καλη φατσα και μεγαλα φυσικα βυζια. Η τσατσα μου την πεναιψε αρκετα .τετοιο προμο πρωτη φορα και εχοντας διαβασει και θετικα σχολια απο κριτικες αποφασισα να περασω με το απλο των 40.
Ο χωρος καθαρος και ισως ο καλυτερος στα στουντιο.

Στο δωματιο λοιπον ερχεται η Μαρια και αφου συστηθηκαμε , ξαπλωνει αναμεσα στα ποδια μου και αφου την πεξει γυμνη για ελαχιστα σεκοντ μου περναει την καποτα σε ακαβλωτη πουτσα (foul no 1 )και αρχιζει μια σχετικα καλη πιπα με κραυγουλες βεβαια οχι επιπεδου σιμονας ... Cheesy και χωρις καραμπαλικινγκ αν και φρεσκοξυρισμενος.

Σταματαει και αφου ειχα καβλωσει καλα μου λει να στηθει στα 4.(διαθεση ξεπετας μου μυριζει )Εγω την ειπα ξεκιναμε με ιεραποστολικο για να βλεπω τις βυζαρες της. Πριν μπω μεσα εβαλε λιγη κρεμουλα στον πουτσο μου (foul no 2) Sad αφου μπηκα συμμετειχε χουφτωνοντας μου τον κωλο καθως την καρφωνα ενω παραλληλα την αγκαλιαζα και την φιλουσα στο λαιμο οπου μυριζε υπεροχα. Μετα απο λιγα λεπτα η ιδια μου ζητησε να στηθει στα 4. Δεν της χαλασα το χατιρι λοιπον.

Εχει καλο κωλαρακι . Το στησιμο της στην αρχη δεν ηταν τοσο καλο αλλα το φτιαξαμε αργοτερα . Στην αρχη doggy style πανω στο κρεβατι ενω παραλληλα χουφτωνα βυζαρες .ακολουθως της ζητησα να ανεβει απο πανω μου αλλα δεν ηθελε ..(foul no3) Συνεχεια με Σταση για πιπα και ακολουθως doggy style με εμενα ορθιο οπου το στησιμο της ηταν καλο. Πιπα και μαλακια ξανα και 3ος γυρος doggy με το ενα ποδι πανω στο κρεβατι οπου και κατεθεσα. Την γαμησα παρα πολυ δυνατα στο πισωκωλητο και με παροτρυνε να συνεχισω ετσι... .καθολη τη διαρκεια αυτης της στασης εκανε το κλασικο κολπο να μου πιανει τα αρχιδια μπας και τελιωσω πιο γρηγορα Cheesy

Αφου τελιωσα με αποχαιρετησε και εφυγε.


Διαθεση ξεπετας λοιπον , τυπικη συμπεριφορα και τιποτα το ιδιαιτερο θα ελεγα συγκρινοντας με αλλες εμπειριες που ειχα. δεν αξιζε λοιπον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
DOGBABY
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
2
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού