Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824859
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από αρκετό διάστημα απουσίας, επιτέλους πήρα άδεια από τη δουλειά και επέστρεψα – για λίγες μέρες όμως – Αθήνα. Φυσικά δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και μόλις είδα πως η Μπέτυ είχε βάρδια το απόγευμα το αποφάσισα χωρίς δισταγμό…
Φυσικά άλλα είχα στο μυαλό μου, και άλλα έκανα..ίσως μου βγήκε το άγχος και η πίεση της δουλειάς. Αλλά έχω πολλά πράγματα υπόψιν μου γι’ αυτές τις μέρες…
Καλά η Μπέτυ ήταν εντυπωσιακή! Μαύρα εσώρουχα, μαύρες κάλτσες μου έντυναν υπέροχα τα πόδια της ως τα μπούτια, και υπέροχες κατάμαυρες γόβες στιλέτο (που θα έκαναν τον heelover να παραμιλά στον ύπνο του…και στο ξύπνο του). Όλα αυτά έδεναν αρμονικά με το μελαχρινό της στυλ και τα ασιατικά χαρακτηριστικά της.
Φυσικά – όπως είπα – για άλλα πήγαινα, άλλα έκανα. Ήμουν αποφασισμένος για αυταρχικό, αλλά στην αρχή μου ήρθε πολύ gfe διάθεση και πλακωθήκαμε στα φιλάκια, ενώ γέλασε όταν πήγα να τη φιλήσω στις ρώγες της, αφού το θυμόμουν πως ανατριχιάζει λιγάκι.
Άρχισα να τη φιλάω πιο κάτω και επικεντρώθηκα στα υπέροχα πόδια της… γλείφοντας τις δερμάτινες γόβες της που με τρέλαιναν! Περνούσα τη γλώσσα μου πάνω από το λουράκι που κούμπωναν, αλλά και στο πλάι της χοντρής σόλας…
Όμως και η Μπέτυ άρχισε να αγριεύει…μου έχωσε τις μακριές λεπτές τακουνάρες μέσα στο στόμα μου, να τις ρουφήξω, ενώ βγάζοντας έξω τη γλώσσα μου, τις χτυπούσε προσεκτικά πάνω…
Μετά κατεβαίνοντας πείραξε με την άκρη των τακουνιών τις ρώγες μου και στο τέλος κατέληξε στο καυλωμένο πούτσο μου, που ένιωσα να εγκλωβίζεται ανάμεσα στις υγρές, από τα γλείψιμο, γόβες της… Ξεκίνησε μια ποδομαλακία με αυτές, ενώ με κοιτούσε στα μάτια απολαμβάνοντας τις αντιδράσεις μου!
Με πρόσταξε να τις βγάλω, και όσο αυτή ξεκούμπωνε τη μία, έλυσα αργά το λουράκι από την άλλη.. Με αιφνιδίασε αφού κόλλησε επιτακτικά το πόδι της στα μούτρα μου.. ένιωσα τη ζεστασιά του πάνω από την υφή της νάιλον κάλτσας, που και αυτές μετά από λίγο έβγαλε αργά.
Επιτέλους ένιωθα την αίσθηση του δέρματος των ποδιών της πάνω μου, στο στόμα μου, που τόσο μου είχε λείψει.
- «Ανοιξε το στόμα σου καλά και ρούφα το όλο!» μου είπε άγρια και ένιωσα όλα τα δάχτυλα του ποδιού της να με μπουκώνουν, ενώ αυτή τα μπαινόβγαινε βιαστικά.

Μετά όλα γίνονταν με εξωφρενικά γρήγορους ρυθμούς. Άρχισε μια να με κλωτσάει με τις πατούσες της στο πρόσωπο, ώστε να πέσω ανάσκελα στο κρεβάτι…μου έτριβε τα πόδια της στα μάτια μου, στα μάγουλα, στα μαλλιά μου, ενώ εγώ προσπαθούσα να γλείψω τις γάμπες και τα μπούτια της βιαστικά, αγχωτικά, όπου προλάβαινα, σαν τρελός! Με το ένα πόδι μέσα στο στόμα μου, και το άλλο πάνω στο πούτσο μου να τον σφαλιαρίζει, σχετικά, δυνατά, άρχισαν τα πράγματα να γυρίζουν στο γνωστό αυταρχικό στυλ, που τόσο μου είχε λείψει.
Πραγματική μαστόρισσα, γύρισε πριν το καταλάβω το σώμα της, σε στάση 69, μου πέρασε το προφυλακτικό με τη γλώσσα της, και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Έγειρα το κεφάλι για να το απολαύσω, αλλά δε με άφησε σε ησυχία! Ανοίγοντας με το ένα χέρι τα κωλομέρια της μου είπε άγρια :
- «Γλείψε με βαθιά, και την κωλοτρυπίδα!»
Έπεσα με τα μούτρα ανάμεσα στις μπουτάρες και έγλειφα μια τα μουνόχειλα και μια την κωλοτρυπίδα, ενώ την ένιωθα να με ρουφάει ως το μεδούλι, και το δάχτυλο της να χαϊδεύει την back entrance πολλαπλασιάζοντας την καύλα.
Δε με βόλευε όμως η στάση και της ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα για να τη ρουφήξω ώσπου να σκάσω…!
Άνοιξε τα πόδια και τράβηξε το κεφάλι μου στη μουνάρα της. Αλλά από τα νεύρα μου επειδή πάλι δε βολευόμουν, της σήκωσα τη λεκάνη ψηλά και έπεσα με τα μούτρα στην κωλοτρυπίδα. Έριξα μια κλεφτή ματιά στον καθρέπτη όσο την έγλειφα και τρελάθηκα από το υπέροχο θέαμα, ..τα πόδια της ενωμένα και στητά όρθια στον ουρανό, σαν γυμνά σπαθιά, και το πρόσωπο μου μέσα στα κωλομέρια της. Η κωλογλυφάδα συνεχίστηκε με τις παροτρύνσεις της να μπαινοβγαίνω τη γλώσσα μου μέσα στην πεντακάθαρη τρυπούλα της.
Με ένα ακροβατικό βρέθηκε όρθια στο κρεβάτι και με πρόσταξε..
- «Ξάπλωσε μπρούμυτα να σε ποδοπατήσω..» …και ανέβηκε στην πλάτη μου. Την ένιωθα να περπατάει και έσφιγγα τους μύες της πλάτης, ενώ ο πούτσος μου γύρευε να σκάσει!
Γύρισα ανάσκελα, με αυτή πάνω από το κεφάλι μου να μοστράρει τη μουνάρα της!
- «Γλείψε με να χύσω…» μου είπε σιγά και κάνοντας βαθύ κάθισμα, έκατσε πάνω στο πρόσωπό μου.
Άρχισα να τη γλείφω, ενώ πρόσεχα τις οδηγίες που μου έδινε. Κέντριζα με την άκρη της γλώσσας μου την κλειτορίδα της, αλλά και ανάμεσα της και του κόλπου, ενώ αυτή κουνούσε ρυθμικά τη λεκάνη. Αυτός ο τρόπος την τρελαίνει! Όταν πήγα να της ρουφήξω την κλειτορίδα και να συνεχίσω έτσι δε ήθελε και μου φώναξε..
- «Με την άκρη της γλώσσας σου καριόλη!» και ακολούθησα το ίδιο μοτίβο…
Ένιωθα τα υγρά της περισσότερα, και τις κινήσεις εντονότερες, πρέπει να καύλωνε πολύ..γιατί ενώ προηγουμένως κρατούσε απόσταση μεταξύ του μουνιού της και του στόματος μου, τώρα είχε κάτσει εξολοκλήρου πάνω, πλακώνοντας το πρόσωπο μου…
Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, και μετακινήθηκα πιο κάτω για να μπορώ να αναπνέω από το στόμα. Δεν ήθελα να σταματήσω με τίποτα και ας έσκαγα…!
Μετά από λίγο την άκουσα να ψιθυρίζει …χύνω.. και έβγαλε 3 κάπως μακρόσυρτα βογγητά, ενώ τραβήχτηκε γιατί δεν άντεχε το άγγιγμα άλλο εκεί!

Τώρα είχα αφηνιάσει εγώ …και φτύνοντας μια ροχάλα πάνω στον πούτσο μου, της τον κάρφωσα έτσι πισωκολλητά, και άρχισα να τη σφυροκοπάω με όλη μου τη δύναμη, για κάποια δευτερόλεπτα, αλλά σταμάτησα γιατί μου κόπηκε η ανάσα από την ένταση, σαν να με διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα, και ένιωθα πως θα χύσω!

Το κατάλαβε και αυτή, βγάζοντας αστραπιαία το προφυλακτικό, με τράβηξε στο μπάνιο, αφού το ήξερε πως έτσι θα χύσω ξέφρενα, και βάζοντας με στα πόδια της, στήθηκε όρθια και με κατούρησε με όλη της δύναμη! Έχυσα χωρίς να βλέπω…παρόλο ότι είχα τα μάτια ανοιχτά! Σαν σκοτοδίνη μου ήρθε! Τόση ήταν η ένταση!!!

Αυτή ήταν η όλη εμπειρία, που για μένα ήταν εξαιρετική αφού χάρηκα που είδα και μόνο την Μπέτυ! Πραγματικά εμφανισιακά με αυτά τα εσώρουχα ήταν κόλαση!
Και φυσικά - για μένα – είναι το Νο1 πάντα στις επιλογές..

Για άλλη μια κριτική με βλέπω πριν φύγω..πριν με βαρεθείτε πάλι…
Κάτι πολύ extreme…που πάντα ήθελα να ζήσω…και θα το τολμήσω μάλλον…
Τα λέμε…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού