Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351781
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όταν επέστρεψα από την επίσκεψη στη Λάουρα, σκεφτόμουν αν πρέπει να γράψω κάτι ή να κρατήσω το «μυστικό» για μένα.
Οι κριτικές για τις υπηρεσίες των κοριτσιών έχουν νόημα να μαυριζονται οι ξεπετες που δεν σεβονται τα χρηματα μας και όχι να κομπλιμενταρουμε τις καλες υπηρεσιες που αυτονοητα θα πρεπει να παιρνουμε. Όμως εδώ μιλαμε για ΘΕΑ του έρωτα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
Η Λάουρα από την παγωμένη Ρωσία είναι σκέτη φωτιά. Σώμα, στυλ, στήθος, πόδια, μάτια, όλα 10/10(για τα δικά μου γούστα). Χτες έπαιζε duo με τη Σαμπρινα. Εντυπωσιακή κοπέλα και αυτή, αλλά στον ίδιο χώρο με τη Λάουρα απλά εξαφανίζεται.
Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες της συνάντησης μου με τη Λάουρα, θα πω μόνο ότι πήρα ότι ζήτησα και άλλα τόσα. Εναλλαγές από GFE σε PSE και τουμπαλιν, με τέλεια αρμονία. Η έκπληξη ήταν ο δονητής που έφερε μαζί της και τον χρησιμοποίησε με μαεστρία που μόνο στο Φ104 βρίσκεις.
Είχα να πάω πολύ καιρό στο studio 55 γιατί κάποια στιγμή το μαγαζί το είχε πάρει η κάτω βόλτα. Εκτός από Λάουρα και Αλέξιο (1 φορά τη βδομάδα), τα υπόλοιπα ήταν μπάζα
Επίσης παλαιότερα δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση στο site για τις βάρδιες, οπότε δεν ξεκίναγα να πάω στα τυφλά. Ευχάριστη έκπληξη το ντους που προστέθηκε στο δωμάτιο
Και η καθαριότητα του χώρου. Θα έπρεπε όμως να υπάρχουν και υγρά απολυμαντικά μαντιλάκια. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι αναγκαιότητα.
Φυσικά την Κυριακή θα ξαναεπισκεφτω τη Λάουρα , που πλέον είναι στην κορυφή (μαζί με Πενυ, Βίκυ και Μαντόνα. Μου λείπει μια να κάνω τη χρυσή πεντάδα για final four).
Ελπίζω η διεύθυνση του Studio 55 να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να κρατήσει τα αστέρια που έχει. Αφεντικό μάζεψε όλα τα’ αστέρια σου και φτιάξε ένα μαγαζί κορυφή για μερακλήδες που θα δίνουν €100 και άσε τα αλλά με πιο μέτριες ή νέες «παίχτριες» για τα €50αρικα. Το Φ104 το έχει πετύχει και δε νομίζω ότι χάνει. Η Barcelona έχει 2-3 ομάδες με τα chiko, και μια ομάδα στην κορυφή. Δες πόσοι δίνουν €200+ σε μάπες ct και cg και θα καταλάβεις ότι υπάρχει πελατεία.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να τρέχω σε ξενοδοχεία στου διαόλου τη μάνα ή μες την κίνηση του κέντρου. Προτιμώ ένα γνώριμο ασφαλή χώρο, με την άνεση μου. Ίσως και με ραντεβού αν αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
911-Toninno
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.002
Πόντοι:
5.845
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού