Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824236
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κατέβηκα χθες το απόγευμα στο studio για να επισκεφτώ την Ελένη. Ήθελα να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα. Να με δείρει και να γλείψω το δονητή της. Γιαυτό και επέλεξα το πρόγραμμα με το sex-show. Όλη την εβδομάδα σκεφτόμουν τη φάση μαζί της και είχα καυλώσει. Συν τοις άλλοις είχα διαβάσει και τη συνέντευξη της, στην οποία έλεγε πόσο της αρέσει να υποτάσσει τους άντρες και να τους δέρνει.
Μπήκα στο studio και η κυρία με οδήγησε σε ένα από τα πάνω δωμάτια. Έδωσα τα 80€ και πέρασα μέσα στο δωμάτιο. Έκανα ντους και ξάπλωσα περιμένοντας την Ελένη. Η Ελένη ήρθε έπειτα από μισή ώρα περίπου. Φαίνεται ότι και τα υπόλοιπα δωμάτια ήταν γεμάτα. Χάρηκε πολύ που με είδε. Το βλέμμα της ήταν γεμάτο λαγνεία και προστυχιά. Τη φίλησα, αλλά εκείνη μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Με χαστούκισε ελαφρά στα μάγουλα και μου έλεγε πόσο πολύ γουστάρει να με δέρνει. Έβγαλε το σουτιέν της και έσκυψα να πιπιλίσω τις όμορφες ρόγες της. Το στήθος της είναι απίστευτο. Την κοιτάω στα μάτια και μου δίνει χαστούκια. Είχα καυλώσει πολύ. Ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές έχω καυλώσει. Με χαιδεύει στο κωλαράκι και συνεχίζω να γλείφω το υπέροχο στήθος της. Φέρνει το δονητή της στο στόμα μου και μου λέει να το γλείψω. Άρχισα να το γλείφω και να το ρουφάω βαθιά, ενώ ήμασταν αγκαλιασμένοι. Δε με άφηνε και με κοιτούσε σαδιστικά. "Ρούφα το όλο μωρό μου". Ρούφηξα το δονητή της και τον έγλειφα σε όλο το μήκος του.
Μου λέει να πέσω στα τέσσερα. Φορούσα ακόμα το σλιπάκι μου. Πέφτω στα τέσσερα και αρχίζει να με χαστουκίζει στα κωλομέρια. Με ρωτάει αν μου αρέσει και της απαντάω καταφατικά. "Δείρε με μωρό μου". "Μου αρέσει το κωλαράκι σου μωρό μου" λέει. Έβαλε το χέρι της ανάμεσα και χαίδεψε την τρυπούλα μου. "Βγάλε το σλιπάκι σου να ξάπλωσε". Ξαπλώνω ανάσκελα και σηκώνω τα πόδια. "Μου αρέσει η τρυπούλα σου. Είσαι έτοιμος να δεχτείς τον πούτσο μου μέσα σου?" Ναι απαντάω και έβαλε λιπαντικό στον δονητή. Σήκωσα τα πόδια ψηλά και έφερα το κωλαράκι μου στο ύψος της. Ήταν η καλύτερη στάση για να με γαμήσει. Η τρυπούλα μου ήταν έτοιμη μπροστά στα μάτια της. Έβαλα τα χέρια μου γύρω από τα πόδια της για να κρατιέμαι και την άφησα να κάνει παιχνίδι. Έφτυσε στην τρυπούλα μου και ακούμπησε το δονητή. Σιγά σιγά άρχισε να ανοίγει την τρύπα μου και να τον χώνει μέσα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο από την καύλα. Έχωσε το δονητή μέσα μου και άρχισε να με γαμάει. Ήταν τέλεια. "Σου αρέσει που σε γαμάω μωρό μου?". "Μου αρέσει. Συνέχισε να με γαμάς. Το κάνεις πολύ καλά" της απάντησα. Ύστερα από λίγο έβγαλε το δονητή και μου το έδωσε να το γλείψω. Τον πήρα στο στόμα μου και το ρούφηξα όλο.
Έφτυσε πάλι την τρυπούλα μου και τον έχωσε ξανά. Με το άλλο χέρι της χάιδευε τα μπαλάκια μου. Χαμήλωσα τα πόδια και μου άρπαξε τον πούτσο για να με μαλακίσει. "Θα σε γαμήσω μέχρι να χύσεις καύλα" είπε και άρχισε να με μαλακίζει και να με γαμάει με το δονητή της. Η ευχαρίστηση από το δονητή μέσα μου ήταν τέτοια που δεν άντεξα και τελείωσα ύστερα από λίγο.
Σηκώθηκε και πήγε να πλυθεί. Την αποχαιρέτησα και δώσαμε ραντεβού για κάποια άλλη στιγμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Warkas
Μέλος
Εγγραφή:
11 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού