Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351797
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σήμερα το απογευματάκι... τρελές καβλωμάρες!Σπασίκλας Και ποιο είναι το κατάλληλο φάρμακο? Για μένα τουλάχιστον, η Αλέξια!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Βουρ λοιπόν όπου το μέρος ήταν ΤΙΓΚΑ! Σκέφτηκα ότι μπορεί να γαμήσω και μεθαύριο αλλά αφού δεν βιαζόμουν έκατσα.Χμμμ; Μόλις βγήκε η Αλέξια,ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα το καυλί μου πήγε να σπάσει! Μετά από μια μικρή συνομιλία με την τσατσά κατάλαβε ότι θα έμπαινα και μου λέει ευγενέστατα «μισό λεπτό.... που εμένα μου φάνηκε αιώνας...». Αράζω λοιπόν κι ανάβω τσιγάρο. Πράγματι, μετά από λίγη ώρα και μπαίνω μέσα.
Εδώ έχουμε μια απογοήτευση... γι’ αυτό και ο χαμηλός βαθμός στην καθαριότητα. Μπήκα στο δωμάτιο, τα σεντόνια καθαρά θα έλεγα, αλλά πολύ χρησιμοποιημένα/τσαλακωμένα! Δεν το συνηθίζει αυτό ο εν λόγω οίκος! Anyway, πλύθηκα λίγο και την άραξα και περίμενα. Μετά από κάνα τέταρτο, έρχεται!!! Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο κι έτσι όπως καθόμουν στο σκαμνάκι έρχεται μπροστά μου και άρχισε να λικνίζεται με την μουσική που έπαιζε και να μου χώνει τον κωλαράκι της στην μούρη! Περιττό να σας πω ότι άρχισα κι εγώ να χουφτώνω και να της λέω διάφορα «τι όμορφη που είσαι μανάρι μου, κούκλα σκέτη» κι όλες αυτές οι παπαριές που αρέσουν στις γυναίκες! Βασικά ενθουσιάστηκε και μου λέει «μα τι γλυκός που είσαι, είναι δυνατόν να μου λες τέτοια πράγματα και να μην σου κάτσω???». Κι όντως κάθισε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει στην μούρη, στα χείλια, στο στήθος, να μου γλύφει τα αυτιά, να μου χαϊδεύει τα αρχίδια από κάτω.... τούμπανο ο «μικρός»!!! Μετά χαμηλώνει και αρχίζει ΤΟ καραμέλωμα, με καπότα, σε όλο τον πούτσο και τ’ αρχίδια πλην πουτσοκέφαλου. Ασύγκριτη εμπειρία! Το ‘χει ρε παιδί μου το άθλημα...! Μετά με το λάστιχο κι ότι δεν έκανε στο πουτσοκέφαλο πριν, το έκανε τώρα! Τρελό ρούφηγμα, φιλάκια, προσπάθειες για deep-throat. Και δώστου καραμέλωμα στα παπάρια, και δώστου ρούφηγμα και δώστου γαμήσι με το στόμα χωρίς χέρια. Την σηκώνω και την γυρίζω, βάζοντάς την να σκύψει πάνω στο κρεβάτι. Εκεί της άνοιξα τα κωλομάγουλα και της καραμέλωσα κανονικότατα την μουνάρα της. Τι κωλαράκι! Τέσπα, μην τα πολυλογώ, έτσι όπως ήταν μπήκα μέσα της και με έσπρωχνε με τον κώλο της μέχρι που με κόλλησε τοίχο! Και δώστου κούνημα τα καπούλια και εγώ να γαμάω σαν σκύλος! Της ανταποδίδω το σπρώξιμο και την ξαπλώνω στο μπρούμητο στο κρεβάτι, και δώστου σκυλίσιο γαμήσι πάλι. Σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να αδειάσω. Βγαίνω από μέσα της και μου λέει «θες να στον παίξω μωρό μου?». Μες στο μυαλό μου! Σεν βγάζω το λάστιχο, γυρίζω ανάσκελα κι έρχεται και ξαπλώνει πλάι δίπλα μου, μου πιάνει τον πούτσο κι αρχίζει την παλινδρόμηση γεμίζοντάς με με αμέτρητα φιλάκια! Εγώ έπιανα την κωλάρα της και τα βυζάκια της και μετά από λίγο... πίδακας! Η πρώτη ριπή παραλίγο να μου έρθει στην μάπα μου μαζεί με την καπότα! Κι όσο έχυνα τόσο πιο πολύ να μου τον ζουλάει και να τον σφίγγει. Μιλάμε για στράγγισμα κανονικό. Μου το είπε κιόλας... «θέλω να το στραγγίξω!!!». Μέχρι και την τελευταία σταγόνα δεν σταμάτησε καθόλου.
Καθίσαμε έτσι, δεν μου άφηνε τον πούτσο με τίποτα, και μιλήσαμε λίγο. Ύστερα σηκώθηκε, έπλυνε τα χέρια της κι άρχισε να ντύνεται αισθησιακά, έτσι όπως γδύθηκε! Και να με κοιτάει με το παιχνιδιάρικο βλέμμα της! Σας τα κάνει αυτά η γκόμενά σας ρε παιδιά?
Αν θα ξαναπάω??? ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΜε την πρώτη ευκαιρία! Το ΜΩΡΟ είναι ΚΑΥΛΑ!!!.
By the way, ο βαθμολογία στο parking είναι υψηλή γιατί παρόλο που πήγα με αμάξι, βρήκα πολλές θέσεις και πάρκαρα άνετα. Να ήταν έτσι κάθε μέρα ρε πούστη μου...!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Z
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού