Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η επιθυμία για νέες εμπειρίες και γνωριμίες οδήγησε τα βήματα μου στο εν λόγω στούντιο και στη Σάρα . Μόλις την είδα στο σαλόνι το αποφάσισα αμέσως . Πρόκειται για πραγματικό κουκλάκι,με ξανθό μαλλί ,αδύνατο σώμα με σωστές γραμμές και πολύ γλυκό,σχεδόν κουκλίστικο πρόσωπακι. Επέλεξα το πρόγραμμα με 69 ώστε να την απολαυσω καλύτερα και περισσότερο. Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω. Το δωμάτιο θα ήταν τέλειο αν διέθετε Ντους . Πάντως ήταν πεντακάθαρο και είχε και μωρομάντηλα. Μετά από λίγο καταφτάνει η κοπέλα . Ανταλλάσσουμε Ευχές και ονόματα ,τη ρωτάω την καταγωγή της και μου απαντά από Ρουμανία. Αφού τελειώσαμε τα εισαγωγικά ,ήρθε η ώρα για δράση . Ξάπλωσα ανάσκελα κι άρχισε να με φιλάει ελαφρά από το πρόσωπο μέχρι χαμηλά στην κοιλιά. Από την πλευρά μου δεν πήρα πολλές πρωτοβουλίες. Αρκεστηκα σε κάποια χαδάκια και φιλάκια στα στήθη της. Κατόπιν ξεκινήσαμε τη στάση 69. Ήταν πεντακάθαρη και μόσχομυριστη. Αυτό μου έκανε πολύ θετική εντύπωση και πραγματικά το απόλαυσα. Ταυτόχρονα μου έπαιρνε μια αρκετά καλή πίπα (όχι όμως κορυφαία) με καραμέλωμα @@. Αυτό κράτησε κανά πεντάλεπτο και το σωστό αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει. Στην αρχή την πήρα σε ιεραποστολική στάση και στη συνέχεια πίσωκολλητο, όπου και τελείωσα. Μετά από αυτό ντύθηκε κι έφυγε χωρίς πολλές κουβέντες. Γενικά θα έλεγα ότι η Σάρα είναι μια τίμια επιλογή . Όμως δεν εχει αυτό το κάτι παραπάνω που θα σε απογείωσει και θα κάνει φαν . Πάντως θα την ξανάτιμησω,έτσι για να χω μέσα στα πόδια μου ένα ξανθό πιπίνακι. Αυτή λοιπόν ήταν η εμπειρία μου με τη Σάρα με όλα τα θετικά και όλα τα αρνητικά της .
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού